Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Όταν σε κράζουν, ως και οι κλώνοι σου...

Η Ισπανία και η Ελλάδα είναι διαφορετικές οικονομίες σε πολύ διαφορετικές συνθήκες που απαιτούν διαφορετικές οικονομικές στρατηγικές, δήλωσε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ισπανικού κόμματος Ποδέμος.

Το ισπανικό κόμμα Ποδέμος πήρε αποστάσεις την Τρίτη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι η συμφωνία για την Ελλάδα δεν είναι καλή γιατί πηγαίνει ενάντια στην βούληση των Ελλήνων πολιτών που ψήφισαν κατά της λιτότητας.

«Η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα» δήλωσε ο επικεφαλής οικονομικής πολιτικής του ισπανικού κόμματος, Νάτσο Αλβάρες.«Η Ισπανία και η Ελλάδα είναι διαφορετικές οικονομίες σε πολύ διαφορετικές συνθήκες που απαιτούν διαφορετικές οικονομικές στρατηγικές» ανέφερε σε συνέντευξη τύπου.

«Οι Ποδέμος και ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαφορετικές οικονομικές προσεγγίσεις» πρόσθεσε.

Όπως μεταδίδει το AFP, ο ίδιος υποστήριξε ότι η συμφωνία της Δευτέρας για την Ελλάδα προσφέρει σταθερότητα, αλλά δεν είναι καλή γιατί είναι αντίθετη με την βούληση του ελληνικού λαού που ψήφισε κατά της λιτότητας στο δημοψήφισμα.

Ο κ. Αλβάρες επέμεινε ότι σε αντίθεση με την Ελλάδα, «η Ισπανία έχει αρκετό περιθώριο» για να εφαρμόσει φιλοαναπτυξιακές πολιτικές και να μειώσει το έλλειμμα.
Πηγή: Euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.