Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Ένα πλήθος καταστροφικών τιποτολόγων

Ο Τσίπρας αδειάζει το Βαρουφάκη, η μαμά της Βαλαβάνη έσωσε τα λεφτά, ο Λαφαζάνης είναι εντός εκτός και επί τα αυτά, οι Γάλλοι μας υποστηρίζουν, ο Τζακ Λιου λέει καλά λόγια για μας, η Αμερική μας στηρίζει, η Λιθουανία δε μας πηγαίνει, η Άγγελα το γύρισε και πούλησε το Σόιμπλε, μας φάγαν οι ακραίοι κύκλοι του σύμπαντος, τα αεροπλάνα μας ψεκάζουν, οι φωτιές μας καίνε, η Ζωή έτσι, ο Φίλης αλλιώς και πάει λέγοντας. 

Και πάει κλαίγοντας.
Απόσπασμα από άρθρο στον Κολινδρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.