Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Γούδης, δημοτικός σύμβουλος ΧΑ: “Πατριωτική η συμφωνία με τους εταίρους”, “υποχρέωση να πληρώσουμε το χρέος”

Γελάει ο κόσμος με τα καμώματα του “Αρχηγού” της Χρυσής Αυγής. Από τη μία, η ναζιστική οργάνωση εμφανίζεται να αντιτίθεται στη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους δανειστές (τους οποίους αποκαλεί “τοκογλύφους”). Και από την άλλη, επιτρέπει στον δημοτικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα Χρήστο Γούδη να γράφει πύρινα άρθρα υπέρ της συμφωνίας και της ανάγκης να “αποπληρώσουμε το χρέος”!

Ιδού δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από άρθρα του Γούδη:

“Η τσακαλοπαρέα”

“…Γιατί, παρά το ότι η υγιής και πατριωτική πλευρά του σύριζα, που ολόψυχα ευχόμαστε να υπερισχύσει, επιδιώκει και προσδοκά μια συμφωνία με τους εταίρους μας, συνειδητοποιώντας έγκαιρα την παγίδα του ΟΧΙ και μεταλλάσσοντάς το τολμηρά και ορθά σε ΝΑΙ (σηκώνοντας ουσιαστικά, ως όφειλε, κάτω από την αδήριτη ανάγκη της δραματικής επιδείνωσης της καταστάσεως, λευκή σημαία), κάποιοι άλλοι στα σπλάγχνα του την υπονομεύουν επί σκοπώ, υβρίζοντας συνεχώς και προκαλώντας όλους αυτούς, από την οικονομική βοήθεια των οποίων εξαρτώμεθα, για να τους εξαναγκάσουν να μας εκβάλουν από το σώμα της Ευρώπης…

Όλοι εσείς οι άδολοι πατριώτες, όσοι μετέχετε στον κυβερνητικό συνασπισμό αλλά και όσοι ως απλοί πολίτες πέσατε ελαφρά τη καρδία στην δόλια παγίδα κάποιων μειοψηφικών σκοτεινών κύκλων που μεθόδευσαν το υπονομευτικό δημοψήφισμα του ΟΧΙ, το οποίο ψηφίσατε μαζικά με την πεποίθηση ότι έτσι προασπιζόσαστε την εθνική μας υπερηφάνεια, οφείλετε να αφυπνισθείτε έγκαιρα… Ζούμε δραματικές στιγμές. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη. Είπα και ελάλησα, και αμαρτίαν ουκ έχω.”

“Ο αλητάκος και οι ηλίθιοι”

“Σήμερα, η εθνική μας ταπείνωση θα έρχονταν νομοτελειακά, αν μέναμε έκθετοι οικονομικά και εκτός της ευρωπαϊκής ομπρέλας, η διπλωματική ισχύς της οποίας διασφαλίζει εν τινί μέτρω και την δική μας υπόσταση, κάνοντας τούς ελλοχεύοντες γείτονες να το σκεφθούν σοβαρά πριν να αποτολμήσουν κάτι εναντίον μας. Με την επιτευχθείσα συμφωνία, δεν θα ξεμείνουμε τουλάχιστον, ούτε από καύσιμα, ούτε από πυρομαχικά, ούτε από συμμάχους…
Επαναλαμβάνω, για να συνεννοούμαστε: μια οικονομική συμφωνία, επειδή χρωστάμε και θα πρέπει να λάβουμε μέτρα για να συνέλθουμε και κάποτε να αποπληρώσουμε σταδιακά το χρέος μας, όσο δυσάρεστη κι αν είναι, είναι θέμα έντιμης παραδοχής των υποχρεώσεών μας, και κατ’ ουδένα τρόπο αποτελεί ταπείνωση.”

Γιατί λοιπόν ο Μιχαλολιάκος δεν διαγράφει τον Γούδη, αν η Χρυσή Αυγή πιστεύει πραγματικά αυτά που λέει για τους “τοκογλύφους” και το νέο Μνημόνιο;

Μα φυσικά γιατί ο “Αρχηγός” της Χρυσής Αυγής θέλει να το παίζει δίπορτο: “αντιμνημονιακός” μήπως και τσιμπήσει ψήφους από το αντιμνημονιακό ακροατήριο μετά την υπογραφή Τσίπρα, αλλά και φιλομνημονιακή εφεδρεία, αν τυχόν κάποιοι από τα υψηλά πατώματα των “θεσμών” διατίθενται να προσφέρουν (έναντι ανταλλάγματος!) μια ελαφρύτερη ποινική μεταχείριση στην δίκη για την εγκληματική οργάνωση.
Μέχρι να λήξει αυτό το παζάρι, ο Γούδης θα μπορεί να αρθρογραφεί ανενόχλητος με τη τζίφρα του “δημοτικού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα”, δηλαδή της παράταξης του δήθεν “αντιμνημονιακού” Κασιδιάρη!

Διαβάστε ακόμα:
Πηγή:jailgoldendawn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.