Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

-Ποιά Κλάρα Τσέτκιν;

Πολύ μπροστά ο δυτικός "πολιτισμός" μας.
Το μουσείο Brooklin στην Νέα Υόρκη αποφάσισε να δώσει βραβείο για την προώθηση της ισότητας των δυο φύλων.

Αν το μυαλό σας πήγε σε τίποτε μπαναλαρίες του φεμινιστικού κινήματος όπως η Τσέτκιν και η Κολοντάι, είστε πολύ πίσω (γατάκια).

Το αμερικάνικο μουσείο έκρινε πως η άξια για επιβράβευση δεν ήταν άλλη από την ...Miss Piggy!!!!

Αντιγράφω την είδηση από το ΚτΠ:
___________
Και όμως αληθινό. Η γνωστή σε όλους από το Muppet Show, Miss Piggy, τιμήθηκε με βραβείο για τη συμβολή της προώθηση της ισότητας των φύλων.

Η Miss Piggy γνωστή για την ανεξαρτησία της, το θάρρος και την αποφασιστικότητά της, έλαβε το βραφείο φεμινισμού από το Μουσείο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη.

«Είμαι ενθουσιασμένη αλλά, ειλικρινά, δεν εκπλήσσομαι που λαμβάνω το Πρώτο Βραβείο του Κέντρου Σάκλερ» δήλωσε η “πρωταγωνίστρια”.

«Είναι πραγματικά θαυμάσιο να με τιμούν και να μοιράζομαι αυτήν την τιμή με άλλους θρύλους, πρότυπα και πρωτοπόρες υπέροχες γυναίκες», πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και μια συζήτηση με την αγωνίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών Γκλόρια Στάινεμ, καθώς και ένα εικοσάλεπτο βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές από την πολυετή καριέρα της Miss Piggy.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.