Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Επιστολή - δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα στον υπουργό Εσωτερικών για το δημοψήφισμα

Επιστολή, με δήλωσή του, σχετικά με το δημοψήφισμα απέστειλε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας προς τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση.

Το κείμενο της επιστολής:

«Προς τον Υπουργό Εσωτερικών
ΔΗΛΩΣΗ
Του Δημητρίου Κουτσούμπα του Αποστόλου,
Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Κ.Κ.Ε.)

Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με τα άρθρα 5 και 10 του Ν. 4023/2011, στο δημόσιο διάλογο επί του ερωτήματος που τίθεται για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 05-07-2015 συμμετέχουν και τα πολιτικά κόμματα τα οποία εντάσσονται σε μια από τις αντίστοιχες "Επιτροπές Στήριξης" (του ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΟΧΙ και του ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΝΑΙ).

Όπως είναι γνωστό, το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Κ.Κ.Ε.) δήλωσε ότι θα συμμετέχει στο δημοψήφισμα με τη δική του πρόταση, καλώντας το λαό να ψηφίσει στην κάλπη "Όχι στην πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ - Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης - Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία". Ως εκ τούτου, λόγω των γνωστών ιδεολογικών και πολιτικών απόψεών του, όπως εκφράζονται και στην παραπάνω ρητά διατυπωμένη θέση του, δεν μπορεί να συμμετέχει σε καμία από τις αντίστοιχες "Επιτροπές Υποστήριξης".

Επομένως, με βάση τα παραπάνω, ως συμμετέχοντες στο δημοψήφισμα της 05-07-2015 με τις αυτοτελείς απόψεις μας, σας καλούμε να μεριμνήσετε για τη διάθεση και τον καθορισμό του απαιτούμενου χρόνου στα ΜΜΕ καθώς και των απαιτούμενων χώρων υπαίθριας προβολής, για την παρουσίαση και προβολή των θέσεων και της δραστηριότητάς μας, όπως άλλωστε προβλέπεται από τα άρθρα 5, 9 παρ. 1, 5 και 21 του Ν. 4023/2011.

Νέα Ιωνία, 29-06-2015
Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.
Δημήτριος Κουτσούμπας».
Πηγη: 902

1 σχόλιο:

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.