Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Μου έφυγε ένα βάρος...

Γ. Βαρουφάκης: Αποφασισμένη να μείνει στο ευρώ η Ελλάδα!

Η Ελλάδα έκανε ό,τι μπορούσε για να ικανοποιήσει τις «περίεργες απαιτήσεις» των δανειστών και είναι αποφασισμένη να παραμείνει στην Ευρωζώνη, ωστόσο δεν θα δεχθεί καμία λύση για το χρέος της που δεν θα είναι βιώσιμη, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στον ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό RTE.

Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με απαιτήσεις, στις οποίες δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε, ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης.
Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.