Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ: Καταγγελία στη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για τα ψέματα που διαδίδει

Τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, για τα ψέματα που διαδίδει, καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ. Στην ανακοίνωσή του τονίζει:

«Για να στηρίξουν το ψευτοδίλημμα, προχωράνε σε ψευτοδιαδόσεις.

Καταγγέλλουμε την κυβερνητική νεολαία που διαδίδει ψέματα με προβοκατόρικο τρόπο για τη στάση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο επικείμενο δημοψήφισμα. Αλλού διαδίδει ότι η ΚΝΕ θα ψηφίσει το "όχι" της κυβέρνησης και αλλού ότι "το ΚΚΕ θα ψηφίσει ναι"!!! Παράκρουση ή συνειδητή διαστρέβλωση;

Αυτά τα άθλια ψέματα δεν τα αναπαράγουν μόνο ανώνυμα στο διαδίκτυο, αλλά και μέσα στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, στις γειτονιές, τα έγραψαν πάνω σε πανό φοιτητών! Επιδιώκουν να έχουν λυμένα τα χέρια τους για το ΣΥΡΙΖΑίικο μνημόνιο.

Δεν μπορούν να απαντήσουν στη θέση του ΚΚΕ ότι το γνήσιο, πραγματικό ΟΧΙ στα μνημόνια σημαίνει απόρριψη τόσο της πρότασης των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ όσο και της πρότασης της κυβέρνησης. Η πραγματική περήφανη στάση είναι η αποδέσμευση από την ΕΕ με το λαό στην εξουσία. Αυτή την προοπτική πολεμάνε.

Τους καλούμε να μαζευτούν...
Η προσπάθειά τους να εμποδίσουν την αμφισβήτηση απέναντι στην ΕΕ, στα μνημόνια διαρκείας θα πάρει απάντηση από χιλιάδες νέους, ακυρώνοντας τα σχέδιά τους, ρίχνοντας στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ:
  • Όχι στην πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ
  • Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης
  • Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία». 
Πηγή: 902

5 σχόλια:

  1. ελα ρε! προβοκατσια τα τσυριζοπουλα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν στριμωξω κανενα τσυριζαιο για να μου αποδειξει αυτο που λεει και τελικα δεν μπορεσει.....τι να κανω;
      μου ερχετε το ξεβρακωμα και με σπρει ψευτης, απατεωνας

      Διαγραφή
  2. E και τώρα πρόσφατα (πριν το δημοψήφισμα), δεν λέγανε ότι το ΚΚΕ δεν είναι πια κατά της ΕΕ...

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, παίχτηκε αυτό το "σουξέ" και στις βουλευτικές, από αυτούς και τα γνωστά εξαπτέρυγα.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.