Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Φωτό για αρχείο

Χωρίς άλλα σχόλια... /Πηγή: Σφυροδρέπανο

4 σχόλια:

  1. Σεχτάρ ο Τρομερός24 Ιουνίου 2015 στις 12:52 π.μ.

    Κάπου νομίζω, πως "το πιάνω" το σκηνικό: Ο μονταδόρος του ΑΝΤ, πιθανώτατα καραδεξιός, και στη γραμμή του καναλιού ασφαλώς, για να προβοκάρει τον τΣύριζα ότι δεν είναι συνεπής "ευρωπαϊστής" (βλέπετε, η μάχη για το συντηρητικό εκκλησίασμα...), του κοτσάρησε τη βινιέτα από κάτω με τη "συνιστώσα", πιθανώτατα αγνοώντας πόσο μεγάλη αλήθεια έλεγε κείνη τη στιγμή!
    Ο ...φτωχός, μια προβοκατσιούλα ήθελε να κάνει, και του βγήκε μια τρομερή πολιτική εκτίμηση!
    Πρέπει να του πάμε κάτι, σαν δώρο. Εσπρωξε το κίνημα μερικά μέτρα μπροστά.
    Το ηθικόν συμπέρασμα για τους ανταρ(τ)Συριζάνους: Η ρεφορμιστική ποντικομαμή, που κατσικώνεται για "επανάσταση" στα ρηχά, κάποια στιγμή θα ξεβρακωθεί για τα καλά. Η, αλλιώς, "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρών οι κότες."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Σεχτάρ ο Τρομερός:
      Γιατί, είσαι σίγουρος πως ένας δεξιός (για να μην πάω παραπάνω) γνωρίζει όντως πως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι και επίσημα "συνιστώσα" του ΣΥΡΙΖΑ;

      Εδώ ο Χ"νικολάου είχε αναγκαστεί να υπενθυμισει προεκλογικά στον Δελαστίκ πως στο πάνελ εκπροσωπούσε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ.
      Ο "μη-μυημένος" στα ενδοαριστερά, τι λες πως καταλάβαινε από αυτά που άκουγε;

      Διαγραφή
    2. Έχεις link σ'αυτό που λες γιά Χ''νικολάου και Δελαστίκ. Είναι πολύ ενδιαφέρον (σαν ντοκουμέντο εννοώ, όχι σαν διαπίστωση).

      Ανίδεος

      Διαγραφή
  2. @Ανίδεος:
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/05/blog-post_13.html#more

    Κοίτα το βίντεο στο τέλος.
    Το μεγάλο γέλιο είναι πως όταν ο Χ'νικολάου επισημαίνει πως "Ο Δελαστίκ δεν εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ", ο Δελαστίκ χαμογελάει ψελίζοντας ένα "ναι ...καλά", λες και αυτό είναι λεπτομέρεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.