Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Αραπάκια στη γάστρα...

Κάτι που δεν θα δείτε στα δυτικά μέσα ενημέρωσης: δύο μισθοφόροι στρατιώτες της «ειρήνης» της δύναμης του ΟΗΕ σε «μπάρμπεκιου» με αγόρι της Σομαλίας κατά τη διάρκεια της "ανθρωπιστικής αποστολής" που καθοδηγούνταν από τις ΗΠΑ στη Σομαλία, το 1993.

Claude Baert και Kurt Coelus, οι δύο Βέλγοι Μισθοφόροι, που απαλλάχθηκαν από το στρατιωτικό δικαστήριο των Βρυξελλών για "έλλειψη αποδείξεων" (sic).
Το δικαστήριο αναφέρει το περιστατικό ως «αστείο», μη-βίαιο και η υπόθεση αποσιωπάται συστηματικά από τα αμερικανικά μέσα.

Στην συγκεκριμένη "ανθρωπιστική αποστολή" είχε λάβει μέρος και ο Ελληνικός Στρατός, καταγράφοντας μάλιστα και το πρώτο νεκρό στέλεχος στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της δεκαετίας του 90'.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για βασανισμούς και σεξουαλικά εγκλήματα Γάλλων Μισθοφόρων της Λεγεώνας των Ξένων, που συμμετείχαν στην ευρωπαϊκή ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία,

Στην οποία μάλιστα έπαιξαν ξανά σοβαρό ρόλο οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μέσω του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου στη Λάρισα, που κατεύθυνε την εκστρατεία που σκοπό είχε να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της γαλλικής πετρελαϊκής εταιρείας ΤΟΤΑL και της πυρηνικής βιομηχανίας.

Αυτά είναι τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα που απολαμβάνουν της Ανοχής και συγκάλυψης.
Στα οποία πάντα δίνουν διευκολύνσεις και παρόν οι ελληνικές κυβερνήσεις.
Πηγή: Σπάρτακος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.