Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Χαρακτήρα πολιτικής δίωξης έχει η αγωγή της Ά.Παναγιωταρέα σε βάρος της Δ. Κουτσούμπα

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει απερίφραστα την αγωγή που άσκησε η δημοσιογράφος και επικοινωνιακή σύμβουλος του Σαμαρά Άννα Παναγιωταρέα εναντίον της Δέσποινας Κουτσούμπα, περιφερειακής συμβούλου με την Aντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, πρώην προέδρου και νυν μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων και ιδρυτικού στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με την οποία την κατηγορεί για "συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου" και αξιώνει 15.000 ευρώ ως αποζημίωση για αναρτήσεις της Δ. Κουτσούμπα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Η κα Παναγιωταρέα δεν είναι μια τυχαία δημοσιογράφος. Πολύ πριν χριστεί σύμβουλος επικοινωνίας του ΥΠΠΟΑ της προηγούμενης μνημονιακής κυβέρνησης και πριν εμφανιστεί στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στις τρεις αποτυχημένες προσπάθειες εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε δώσει πάμπολλα δείγματα των "δημοκρατικών ευαισθησιών"¨της: με την αυταρχική συμπεριφορά της εντός του ΑΠΘ απέναντι στους φοιτητές που διεκδικούν, με τις δημόσιες τοποθετήσεις της στις εφημερίδες και τις τηλεοπτικές εκπομπές που βάζουν στο στόχαστρο κατεξοχήν την αριστερά και τις διεκδικήσεις του μαχόμενου κινήματος, με εθνικιστικές κορώνες που έδωσαν τον τόνο στην επικοινωνιακή διαχείριση της ανασκαφής στην Αμφίπολη.

Η "δημοκρατική ευαισθησία" της καθηγήτριας δημοσιογραφίας φτάνει στο σημείο να μην ανέχεται την δημόσια κριτική για τις δημόσιες πράξεις της, να χρησιμοποιεί εναντίον της Δ. Κουτσούμπα τον τυποκτόνο νόμο που έχουν καταγγείλει όλες οι δημοσιογραφικές Ενώσεις, και να ισχυρίζεται στην αγωγή της ότι η «ελευθερία του τύπου δεν είναι αυτοσκοπός»!

Το γεγονός ότι κάνει αγωγή στην Δ. Κουτσούμπα αναφέροντας ως ιδιότητά της το "επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ" -εκτός του γελοίου του πράγματος, αφού στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν λειτουργούμε με "επικεφαλής" - δίνει όμως σαφή πολιτικό χαρακτήρα στην δίωξη.
Νομίζει ότι η «καλή σύμβουλος» κα Παναγιωταρέα ότι φοβίζει κανένα; Απλά εξοργίζει κάθε τίμιο, δημοκρατικό άνθρωπο δείχνοντας πόσο βαθιά αντιδραστικός ήταν ο συρφετός που μας κυβερνούσε... και οι σύμβουλοί του, τυπικοί και άτυποι.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί το εργατικό και λαϊκό κίνημα να σταθεί στο πλευρό της Δέσποινας Κουτσούμπα, και να καταδικάσει την αντιδραστική ενέργεια της Α. Παναγιωταρέα.
Πηγή: ANTARSYA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.