Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Οι ναρκέμποροι της Χ.Α.

Αν κάτι περισσεύει στις τάξεις της Χρυσής Αυγής αυτό είναι με βεβαιότητα η υποκρισία, όπως επιβεβαιώνουν οι νέες αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής» για τα έργα και της ημέρες των μελών του ναζιστικού μορφώματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στελέχη της Χρυσής Αυγής εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον βουλευτή Νικο Μίχο που κατηγορείται για κατοχή και χρήση ναρκωτικών, τον υπαρχηγό της Νίκαιας Γιώργο - Χρήστο Τσακανίκα που μνημονεύεται σε δικογραφία υπόθεσης διακίνησης μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Επιπλέον η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες όπου απεικονίζονται δύο πρωτοπαλίκαρα του "Πυρήνα Νίκαιας" να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών με τον έναν εξ αυτών να κραδαίνει απειλητικά μαχαίρι τύπου ματσέτα.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, ο νούμερο 2 του Πυρήνα Νίκαιας προέβαινε σε παράνομες πράξεις και αποτελούσε πελάτη σπείρας ναρκεμπόρων που διακινούσε κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική. Ο Τσακανίκας έχει καταγραφεί στους διαλόγους που συνοδεύουν τη δικογραφία της υπόθεσης για το διεθνές δίκτυο εισαγωγής 120 κιλών καθαρής κοκαΐνης στη χώρα μας, καθώς είχε αγοράσει τουλάχιστον 7 γραμμάρια σε διάστημα 2 μηνών.

Ο Τσακανίκας αγόραζε το σκληρό ναρκωτικό από Αλβανό εμπλεκόμενο στην υπόθεση που έχει ήδη συλληφθεί, τον οποίον μάλιστα "δεξιωνόταν" και στο σπίτι του.
Πηγή: ΚτΠ

2 σχόλια:

  1. πέφτω από τα σύνεφα...θα ήταν νταβατζηδες, νονοί της νύχτας, πορτίερηδες και δεν θα ήταν πρεζέμπορες; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει...

    Alex Mpr Emp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.