Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Έλληνες και Αμερικανοί εκπαιδεύονται «πλάι πλάι» στην Αθήνα

Με ανάρτηση στο Twitter την Κυριακή το πρωί, η αποστολή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ μας ενημερώνει για την κοινή εκπαίδευση Ελλήνων και Αμερικανών -πλάι πλάι- επισημαίνοντας  με το hashtag #AliedStrong, δηλαδή συμμαχία ισχυρή.
Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, εξαιτίας και της θέσης της χώρας μας στον χάρτη, περικυκλωμένοι από προβλήματα και προβληματικούς, είναι από τις ελάχιστες αξιόμαχες του ΝΑΤΟ.

Όταν τα προηγούμενα χρόνια οι Ευρωπαίοι διέλυαν τους στρατούς τους, ή τους μετέτρεπαν σε αυστηρά επαγγελματικούς και ολιγάριθμους, η Ελλάδα συνέχισε να διατηρεί ένα μεγάλο στράτευμα τόσο επαγγελματιών όσο και οπλιτών – πολιτών.

Στις ημέρες μας, που η βαρβαρότητα έχει επιστρέψει, που ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή, ο μόνος δυτικοευρωπαϊκός στρατός που μπορεί να θεωρηθεί όντως στρατός είναι ο ελληνικός. Οι Αμερικανοί το γνωρίζουν καλά…

Δείτε και τις φωτογραφίες:

Τα παραπάνω από το tribune

Εμείς εδώ να υπενθυμίσουμε:
"...στην Ουάσιγκτον, ο Καμμένος είχε με την Αμερικανίδα υφυπουργό Αμυνας συζήτηση «ιδιαίτερα χρήσιμη και για τα Βαλκάνια, δηλαδή για την εξάπλωση της τρομοκρατίας και των φονταμενταλιστικών στοιχείων στην περιοχή των Βαλκανίων, την ιδιαίτερη σημασία της δημιουργίας ενός άξονα σταθερότητας. Η πρωτοβουλία της Ελλάδος σε συνεργασία με την Αίγυπτο, την Κύπρο, αλλά και τις χώρες της Μέσης Ανατολής, οι οποίες βρίσκονται απέναντι στον ISIS, όπως είναι τα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και η επέκταση αυτού του άξονα προς τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία».

Η επέκταση ενός τέτοιου στρατιωτικού - επιχειρησιακού άξονα έως τη Ρουμανία φέρνει τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις να αναλαμβάνουν ...υπηρεσία μέχρι και τη Μαύρη Θάλασσα, πεδίο αντιπαράθεσης του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία..." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.