Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

-Απλώς "ύπηρξε" κύριε Νταβανέλο;

«Υπήρξε για ένα διάστημα μια παραλυτική θεωρία αναμεταξύ μας που έλεγε ότι δεν έχουμε ιδιαίτερες σκοπιμότητες να χτυπήσουμε τη Χρυσή Αυγή, γιατί έκοβε ψήφους ή έκοβε επιρροή από το μεγάλο κομμάτι της δεξιάς, από τη ΝΔ του Σαμαρά...». 

Στη «θεωρία» αυτή που κυκλοφορεί στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μιλώντας σε εκδήλωσή του για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, το στέλεχός του Αντώνης Νταβανέλλος, τον περασμένο μήνα. Ομολογεί δηλαδή ότι τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με την ιδέα της ανοχής στη ναζιστική οργάνωση επειδή αυτή κόβει ψήφους από τη ΝΔ κι αυτό τον βολεύει, γιατί έτσι εξασφαλίζει τον κυβερνητικό του θώκο. Δεν είναι πρωτόγνωρη «θεωρία». Τα ίδια δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ, όταν χάιδευε το εθνικιστικό - αντικομμουνιστικό ΛΑ.Ο.Σ., επειδή αφαιρούσε επιρροή από τη ΝΔ; Τα ίδια δεν κάνει παραδοσιακά η σοσιαλδημοκρατία με τις φασιστικές δυνάμεις; Μήπως η στάση «ουδετερότητας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά και την επίθεση του υπόδικου ναζιστή βουλευτή στην Λιάνα Κανέλλη, δεν συνηγορεί στο ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ουσιαστική διάθεση για ξήλωμα της εγκληματικής οργάνωσης;

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο λαός δεν πρέπει να αναθέσει τη συντριβή της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης σε δυνάμεις που διαχειρίζονται τη μήτρα του φασισμού:
Τον καπιταλισμό και το κράτος του.
Πηγή: Ριζοσπάστης

1 σχόλιο:

  1. "Φύλα ένα φίδι το χειμώνα, να σε φάει το καλοκαίρι..."
    λέμε στο χωριό μου.

    graf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.