Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Μόσχα: Θρήνος για την δολοφονία του Ουκρανού δημοσιογράφου

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από την ουκρανική πρεσβεία στο κέντρο της Μόσχας την Παρασκευή για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ουκρανό δημοσιογράφο Όλες Μπουζίνα ο οποίος δολοφονήθηκε στο Κίεβο την Πέμπτη.

Ο Ολες Μπουζίνα πυροβολήθηκε στο κεφάλι και το σώμα από αγνώστους στην αυλή της πολυκατοικίας του στο Κίεβο. Ήταν φιλορώσος δημοσιογράφος που κάλυπτε την ιστορία της Ουκρανίας και την τρέχουσα πολιτική κρίση στη χώρα, καθώς και τη σύγκρουση στα ανατολικά.

Εμπειρογνώμονες του εγκλήματος και οι αστυνομικοί συνεργάζονται στην ιστοσελίδα του δημοσιογράφου της αντιπολίτευσης Ολες Buzina δολοφονία στο Κίεβο

 Οι άνθρωποι, που συγκεντρώθηκαν έξω από την ουκρανική πρεσβεία θυμήθηκαν επίσης και τον Όλεφ Καλάσνικοφ, ένα πρώην πολιτικό σύμμαχο του ανατραπέντος πρώην προέδρου της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος πυροβολήθηκε στο Κίεβο την Τετάρτη ως πρόκληση με στόχο την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη χώρα.
Οι Μοσχοβίτες έφεραν λουλούδια, κεριά και έδεσαν κορδέλες του Αγ. Γεωργίου στον φράχτη της ουκρανικής πρεσβείας στη Μόσχα στη μνήμη των δολοφονηθέντων.

Ο "πρόεδρος" της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο κατήγγειλε τις δολοφονίες ως πολιτικό έγκλημα που θα είναι μάλλον απίθανο να εξιχνιαστούν.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν καταδίκασε τους φόνους ως «προβοκάτσια εναντίον της Ουκρανίας».
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία

3 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=owfR5bGCMHM

    http://slavyangrad.org/2015/04/17/murder-of-oles-buzina-an-act-of-intimidation-by-nato/

    Αφήνω αυτά τα 2 λινκ για το θέμα.

    Decadent

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Trash.
      Κάποιες ακόμα πληρ.
      http://russia-insider.com/en/breaking-whats-behind-peacekeeper-killings-ukraine/5816

      Decadent

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.