Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ισχυρή εντολή...

Ακούσαμε τον τελευταίο καιρό πολλά κυβερνητικά στελέχη να ισχυρίζονται πως δεν μπορούν λέει να εφαρμόσουν το πρόγραμμα τους, γιατί δεν πήραν αρκετά ψηλά ποσοστά στις τελευταίες εκλογές, οπότε πρέπει να ξαναγίνουν εκλογές (άλλη καούρα δεν είχαμε) μήπως και τα ανεβάσουν περισσότερο.

Και διαβάζουμε στο Lenin reloaded:

Ούτε χρόνο...


Αποχωρεί ο Γ. Μίχος από την θέση του δημάρχου του Δήμου Αριστοτέλη
 
Οι ακριβείς λόγοι της αποχώρησης του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί
  
Σύμφωνα με πληροφορίες, από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση της πρόθεσης αποχώρησης του Γ. Μίχου από την θέση του δημάρχου.
 
Οι ακριβείς λόγοι της αποχώρησης του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι είναι τόσο προσωπικοί όσο και επιχειρηματικοί, δηλαδή η επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Μίχου στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία καθιστά δύσκολη την ενδελεχή ενασχόλησή του με τα θέματα του Δήμου.
 
Το απόγευμα ο κ. Μίχος πρόκειται να συναντηθεί με τη δημοτική παράταξη "Κίνημα Ανάπτυξης" όπου πρόκειται να ανακοινώσει και επίσημα την πρόθεση του να αποχωρήσει και να εξηγήσει τους λόγους.

Left.gr

____________
Και συνδέοντας τα δύο παραπάνω, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να υπενθυμίσουμε το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής:

Εγγεγραμμένοι
Ψήφισαν
Έγκυρα
Άκυρα
Λευκά
21.487
16.090/74,88%
15.707/97,62%
2,82/1,75%
101/0,63%

1η Κυριακή
2η Κυριακή
Μίχος Ιωάννης
Κίνημα Ανάπτυξης πολιτών
51,13%
-
Πάχτας Χρήστος
Όραμα Πολιτών
46,95%
-
Τρικαλιώτης Ιωάννης
Λαϊκή Συσπείρωση
1,92%
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.