Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Στην χώρα του υπαρκτού σουρεαλισμού (συνέχεια πολλοστή)

Σακελλαρίδης: Προκλητική η εισβολή αντιεξουσιαστών στη Βουλή – Προσαγωγές 20 ατόμων


Προκλητική και ακατανόητη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης τη σημερινή εισβολή αντιεξουσιαστών, στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές είκοσι ατόμων.

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη, “σειρά τέτοιων ενεργειών δίνουν επιχειρήματα σε όσους δεν θέλουν τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος”.

Όπως υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, “η εισβολή αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Απόφαση στην οποία θα επιμείνουμε”.
[...]
Κουτί της Πανδώρας, 14:40, 1/4/2015

Γραφείο Τύπου Βουλής: "Ουδεμία "εισβολή" σημειώθηκε"


«Με αφορμή τη διαστρεβλωτική της πραγματικότητας "ενημέρωση", από τα γνωστά "έγκυρα" ΜΜΕ, διευκρινίζονται τα εξής προς πάσα κατεύθυνση:
Ουδεμία "εισβολή" σημειώθηκε στη Βουλή. Ας μην ανησυχούν, επομένως, όσοι εμφανίζονται ως Κασσάνδρες για να αναγγείλουν κινδύνους για το Κοινοβούλιο, με δηλώσεις οι οποίες αυτονοήτως ανοίγουν πολλές ορέξεις».
Αυτή είναι η επίσημη απάντηση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Βουλής ως σχόλιο για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε σχέση με το συμβάν στον περίβολο της Βουλής από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Αντί σχολίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.