Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

Δυτικός πολιτισμός...

Πυροβολήστε με τον δολοφόνο του Μπιν Λάντεν


Μια πολιτική οργάνωση της αμερικανικής δεξιάς προσφέρει τη δυνατότητα, έναντι ποσού ύψους 50.000 δολαρίων, να έχει κανείς τη “χαρά” να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στο Γουαϊόμινγκ και να διαγωνιστεί στη σκοποβολή με πιστόλι και αυτόματο με τον Ρομπ Ο'Νιλ — τον πρώην Navy Seal ο οποίος έχει δηλώσει πως ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε τον Οσάμα μπιν Λάντεν.

“Η εκδήλωσή μας θα συμπεριλαμβάνει (σκοποβολή με) πιστόλι και ‘διασκέδαση με πολυβόλο’ καθώς και διαγωνισμό σκοποβολής με τον Ρομπ Ο'Νιλ”, υπόσχεται η συντηρητική οργάνωση ForAmerica (“Για την Αμερική”) στην πρόσκλησή της προς ενδεχόμενους δωρητές η οποία δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Washington Post.

Amangani Resort Hotel
Όσοι είναι έτοιμοι να διαθέσουν αυτό το ποσό θα καταλύσουν στο Amangani Resort Hotel, στο Τζάκσον Χόουλ, στο Γουαϊόμινγκ (δυτικές ΗΠΑ), το οποίο κατά την πρόσκληση προσφέρει “ειδυλλιακή θέα” στο εθνικό πάρκο Γκραντ Τέτον και στον ποταμό Σνέικ.

Ένα μέρος των δραστηριοτήτων του σαββατοκύριακου θα εκτυλιχθεί στο κοντινό σκοπευτήριο Jackson Hole Shooting Experience, το οποίο περιγράφεται ως ένα “από τα καλύτερα σκοπευτήρια στην αμερικανική Δύση”.
Ο εκπρόσωπος του πρώην μέλους των Ειδικών Δυνάμεων του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού δήλωσε ότι ο Ο'Νιλ δέχθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση για να “ανταποδώσει τη χάρη σε έναν φίλο ο οποίος τον είχε βοηθήσει”.

Jackson Hole Shooting Experience
Σε ένα ντοκιμαντέρ που είχε γυριστεί και προβληθεί την περασμένη χρονιά από το συντηρητικό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox, για το οποίο εργάζεται πλέον, ο Ρομπ Ο'Νιλ είχε δηλώσει πως ήταν αυτός που πυροβόλησε τον ηγέτη της αλ Κάιντα κατά τη διάρκεια της μυστικής επιχείρησης στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν τον Μάιο του 2011.

Ήδη, πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ, ο πρώην καταδρομέας είχε δηλώσει στην εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ ότι σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Πηγή: Nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.