Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

"Κοινός νους"

Τέλος, ενδιαφέρον προκαλεί η διαφορετική αντίδραση των ελλήνων ψηφοφόρων σε δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όταν γνωρίζουν και όταν δεν γνωρίζουν πως τα επίμαχα σχόλια έχουν προέλθει από τον γερμανό ΥΠΟΙΚ.

Ειδικότερα, το 81,5% των πολιτών δηλώνει πως συμφωνεί με την εκτίμηση πως η Ελλάδα έζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα πέρα από τις δυνατότητές της. Όταν όμως οι ερωτηθέντες γνωρίζουν πως η δήλωση ανήκει στον κ. Σόιμπλε, συμφωνούν μόνο σε ποσοστό 59,5%. 
Πηγή: Skainews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.