Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Το θέατρο του γελοίου και τα κέντρα κράτησης μεταναστών

Παραθέτουμε το γνωστό πλέον έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., για το οποίο τόσος ντόρος γίνεται τις τελευταίες μέρες και θα συνεχίσουμε με τον σχολιασμό του.

Πηγή: iefimerida
Πηγή: iefimerida

Όπως βλέπουμε από τα παραπάνω, η κατά την Αυγή, "Κακοστημένη προβοκάτσια Σαμαρά", δεν αφορά τίποτε άλλο παρά την εφαρμογή των υφιστάμενων νομικών διατάξεων (που αναφέρονται ρητά), για την παράβαση των οποίων η Ελλάδα έχει ήδη πληρώσει έναν σκασμό λεφτά, ως πρόστιμα στην ΕΕ.

Μόνο στην χώρα του γελοίου θα μπορούσε η αξιωματική αντιπολίτευση να προβοκάρει την κυβέρνηση για να εφαρμόσει τους ισχύοντες νόμους (που δεν ψηφίστηκαν καν από την ίδια) και το πρόγραμμα της*, και η ίδια η κυβέρνηση να ανεβαίνει στα κεραμίδια (και δικαίως!!!) πως προβοκάρεται, αφού ούτε το ένα σκοπεύει να κάνει (την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας), ούτε πολύ περισσότερο το άλλο (να εφαρμόσει το πρόγραμμα της).
Και ο λαός να παίρνει και θέση στην μάχη των γελοίων, αντί να τους παίρνει με τις λεμονόκουπες αμφότερους.

Το πολιτικό συμπέρασμα πάντως είναι εξόχως ανησυχητικό. Όσο αλεξίσφαιρη και επιθετική εμφανίζεται η συγκυβέρνηση σε όσους την κριτικάρουν από τα από τα αριστερά, τόσο εύκολα έβαλε την ουρά στα σκέλια και σάλπισε "ισπανική υποχώρηση" στην πρώτη εκ των (ακρο)δεξιών πίεση που της ασκήθηκε.
Το παραπάνω δεν οφείλεται σε κάποιου είδους πολιτική "δειλία" ή συγκυριακό σάστισμα, αλλά αντίθετα εντάσεται στις στρατηγικές πολιτικές επιλογές της συγκυβέρνησης όπως έχουμε ήδη (απο)δείξει σε προηγούμενο ποστ.

Προς γνώση...
Y.Γ.
Το μύνημα που περνάει η αποπομπή του υποστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ. που εξέδωσε την διαταγή εφαρμογής του ...αυτονόητου, σε σχέση με την από εδώ και μπρος συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων προς τους οικονομικούς πρόσφυγες, το αφήνουμε ασχολίαστο...
______________
*Βλέπε και στο τέλος του ποστ εδώ
___________
Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.