Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Η Ραχήλ, ο Ρίζος και οι εργάτες της coca-cola

Μεγάλος ντόρος τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο για τον οχετό που εξαπέλυσε, η μέχρι πριν λίγους μήνες σκληρή δεξιά ελληνορθόξη βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν "αριστερή" Ρέιτσελ Μακρή, ενάντια στο Κομμουνιστικό Κόμμα.

Λογικό εκ μέρους της συγκυβέρνησης να θέλουν να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό, ειδικά μετά τις Μπαρουφάκιες αποκαλύψεις για το 70% του μνημόνιου που είναι λέει, σωστό.

Οι δύο πρώτες απαιτήσεις της Ρέιτσελ είναι οι γνωστές. Το ΚΚΕ "οφείλει" να μην είναι στην ευρωβουλή, να μην είναι στην βουλή, και να μην παίρνει χρήματα από την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα. Με δεδομένο τον ηδη ψηφισμένο νόμο για την "χρηματοδότηση των κομμάτων" (που ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε πως θα καταργήσει, αλλά ωστόσο τον ψήφισε!) εκείνο που ουσιαστικά ζητάει, η μέχρι πριν λίγους μήνες σκληρή δεξιά εθνικίστρια των ΑΝΕΛ και νυν "αριστερή" Ρέιτσελ Μακρή, είναι το ΚΚΕ να τεθεί εκτός νόμου!
Με την "αριστερή έννοια" όμως, την καλή....
Απλά να μην έχει λεφτά να λειτουργήσει και να βγάζει εφημερίδα για αρχή, και να μην εκπροσωπείται κοινοβουλευτικά σε κανένα επίπεδο. Για τα Γιούρα, προφανώς θα δούμε στην πορεία...

Επίσης θεωρεί πως το ΚΚΕ ενώ δεν πρέπει ούτε χρήματα από κρατική χρηματοδότηση να έχει, ούτε φυσικά από κουπόνια να βρίσκει (ο νόμος που λέγαμε πριν), είναι όμως υποχρεωμένο (από που άραγε;) να έχει αρκετά χρήματα ώστε να διατηρεί κομματική ραδιοτηλεόραση.

Μέχρι εδώ γνωστά και χιλιοειπωμένα, από τον Άδωνη, τον Καρατζαφέρη και τους μέχρι πριν λίγους μήνες, ναζιστές κομματικούς συνδαιτήμονες της κυρίας Μακρή.

Βέβαια δεν σταμάτησε εδώ, η πλατινέ νυν βουλευτίνα της "αριστεράς" και πρώην(;) της εθνικιστικής δεξιάς.
Θέλοντας να κλείσει και το τελευταίο παραθυράκι πως το ΚΚΕ θα σταματήσει την λειτουργία του λόγω έλλειψης ρευστού, θεώρησε πρέπον να κατακεραυνώσει και τον "Ριζοσπάστη" γιατί μπορεί να βάλει κανά-δύο φορές τον χρόνο και καμμία διαφήμιση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται ανάλογη προβοκάτσια, που προσπαθεί να απαξιώσει ως "ανήθικες" όλες τις πηγές χρηματοδότησης που μπορεί να βρεί ένα κόμμα που δεν χρηματοδοτείται από τα μεγάλα συμφέροντα για να κάνει την δουλειά τους. Η αμέσως προηγούμενη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς αυτή την κατεύθηνση ναυάγησε πρόωρα όμως, με την αποκάλυψη πως η αρχική πηγή της προβοκάτσιας δεν ήταν άλλη από την Χρυσή Αυγή (φυσικά).

Έτσι λοιπόν η κυρία Μακρή είπε αυτή την φορά να πρωτοτυπήσει, και να χτυπήσει με έναν σπάρο δύο προβοκάτσιες, αναφερόμενη σε μια διαφήμηση της 3Ε στον Ριζοσπάστη της 27/5/2012 (φωτό) και εγκαλώντας το ΚΚΕ όχι μόνο για το γεγονός πως κατάφερε να βρει μια διαφήμηση τότε, αλλά προσπαθόντας μέσω αυτού να του φορτώσει και ...ασυνέπεια στην στήριξη των απεργών εργατών της 3Ε που καλούσαν και καλούν σε εμπάρκο στα προϊόντα της. Το γεγονός πως η απεργία αυτή άρχισε στην στην 1/10/2013, δηλαδή 17 ολόκληρους μήνες μετά το "συνταρακτικό ντοκουμέντο" δεν απασχόλησε ούτε την πρώην πασιονάρια του Καμμένου, ούτε τους γκαιμπελίσκους που παπαγαλίζουν την εν λόγω προβοκάτσια στο διαδύκτιο και τα κεφενεία της επικράτειας

Πέραν των υπολοίπων, εμείς θα θέλαμε να σταθούμε σε δύο σημεία. Πρώτα το λιγότερο σημαντικό,  που αφορά στο θράσος να πιάνουν στον στόμα τους τον "Ρ" άνθρωποι που ανήκουν σε έναν πολιτικό χώρο του οποίου το κομματικό έντυπο φιλοτεχνεί την αγιογραφία της Λάτσαινας δίπλα από ευμεγέθη διαφήμηση της ...eurobank! (-είπατε τίποτε για διαπλοκή; -πιπέρι! εγώ δεν τα πιστεύω αυτά, σύμπτωση ήταν...) και που όλως περιέργως παίρνει κρατική διαφήμηση από τον ΟΠΑΠ ως αντιπολίτευση.

Σαν να λέμε δηλαδή από τον Σαμαρά αυτοπροσώπως! Και όχι μόνο βέβαια. Γιατί ο ΟΠΑΠ δεν είναι μόνο κρατικός, αλλά συμμετέχει σε αυτόν και ο "εχθρός" του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος φέρεται πάραυτα να χρηματοδοτεί μέσω διαφήμησης την Αυγή. 

-Μήπως για τα προηγούμενα θα χρειάζονταν κάποιες πειστικές εξηγήσεις, καθώς και για το εργασιακό κάτεργο του "κόκκινο" και της "Αυγής" και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλαπλές (για τις φανερές μιλάμε πάντα, υποθέτουμε πως δεν υπάρχουν άλλες) πηγές εσόδων από το ΚΚΕ;
-Θα μπει στον κόπο η κυρία Μακρή που "ξέρει" τι διαφήμηση είχε στην πίσω του σελίδα ο Ριζοσπάστης τρία χρόνια πριν, να μας εξηγήσει και το τι συμβαίνει με την Αυγή και το "κόκκινο";
-Ή μήπως ως βουλευτής του Καμένου διάβαζε καθημερινά τον "Ρίζο"και μόνο, και αυτά της διέφυγαν;

Εάν της διέφυγαν, να βοηθήσουμε εμείς με δύο παλιότερα δημοσιέυματα του fadomduck2 με τις σχετικές τεκμηριώσεις για όλα τα παραπάνω:
Το τελευταίο και σημαντικότερο σημείο, είναι η σχέση του "Ρ" με τον αγώνα των εργατών της 3Ε.
Ας μπει κάποιος να τσεκάρει ενδεικτικά με ένα search, στον Ριζοσπάστη και την Αυγή για να ανακαλύψει μόνος του ποιός έχει προβάλει και ποιός τους αγώνες των εργατών της κόκα-κόλα, διαχρονικά.
Η σχετική αναζήτηση στον Ριζοσπάστη με τις λέξεις "κόκα κόλα" βγάζει "Παρουσιάζονται 300 (σ.σ. τα πρώτα 300) από τα δημοσιεύματα που βρέθηκαν."
Η αντίστοιχη αναζήτηση στην Αυγή μας δίνει 29 αποτελέσματα (εκ των οποίων τα περισσότερα ...άσχετα!!).
Κλείνοντας να δώσουμε τον λόγο στους ίδιους τους απεργούς της κόκα-κόλα.

Ο πρόεδρος του σωματείου της coca-cola από τους κεντρικούς ομιλητές της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στην απεργιακή συγκέντρωση της 27/11/2014:

Ανακοίνωση των απεργών για την προβοκάτσια Μακρή-Αυγής

Με ανακοίνωσή της που μοιράστηκε στα μέσα ενημέρωσης η ΠΟΕΕΠ υπό τον τίτλο «Για την αποκατάσταση της ηθικής τάξης» σημειώνει:

«Στην απόλυτη σιωπή που προσπάθησε να επιβάλλει η Coca Cola στον ημερήσιο Τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια του πολύμηνου αγώνα των απεργών συναδέλφων μας στην πολυεθνική εταιρεία, η εφημερίδα "Ριζοσπάστης", όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), ήταν μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που φιλοξενούσε ειδήσεις και ρεπορτάζ για τις κινητοποιήσεις και τις δράσεις του Σωματείου και της Ομοσπονδίας μας ενάντια στην πολιτική της Coca Cola.

Το Σωματείο των απεργών της Coca Cola Θεσσαλονίκης είναι μέλος της ΠΟΕΕΠ, η οποία είναι συνιδρυτική δύναμη του ΠΑΜΕ. Είναι γελοίο να συνδέεται το ΠΑΜΕ με εξαρτήσεις από την εργοδοσία. Για εμάς είναι προφανές ότι τώρα, σε μια φάση κλιμάκωσης του αγώνα των συναδέλφων μας, επιχειρείται από "γνωστά κέντρα" η διάσπαση του ταξικού εργατικού κινήματος για να αποφευχθεί η σημαντική στήριξη του ΠΑΜΕ στον αγώνα των απεργών της Coca Cola.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα εργατικά σωματεία να συνεχίσουν να εκφράζουν δυναμικά την αλληλεγγύη τους προς τους ηρωικά αγωνιζόμενους απεργούς συναδέλφους μας και να εντείνουν το μποϊκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola για να ακυρωθούν οι απολύσεις και να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο».
Πηγή: 902
Bonus φωτό:
Η Ρ.Μακρή "παρηγορεί" τον Χρυσαυγίτη Μπούκουρα

18 σχόλια:

  1. Τιποτα παραξενο σε ολο αυτο τον Αντικομμουνιστικο οχετο. Αφου η Εφημεριδα Πρωτη το 1986 φτιαχτηκε με χρηματα του ΚΚΕ για να προβαλει της αποψεις του και βεβαια τα χρεη που αφησε Το δανειο της Κουμουνδουρου το 1988 για να μην γινει κατασχεση και η λεηλασια περιουσιακων στοιχειων το 1991 σημερα εχουνε το θρασος να μιλανε. Οταν ανοιξαμε τα γραφεια του κομματος στην περιοχη μου μετα την διασπαση ητανε λες και ειχανε περασει ακριδες. Δεν υπηρχε καρεκλα να κατσεις. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Δεν είναι κάποιου είδους "οπορτουνίστρια" η Μακρή Παναγιώτη.
      Βουλευτής εθνικιστικού κόμματος ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες.

      Και κατά την προσωπική μου άποψη είναι εντελώς λάθος να μπερδεύουμε τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ με αυτό του πριν το 2012.
      Τότε ήταν ένα οπορτουνιστικό κόμμα.
      Σήμερα έχει φτάσει να είναι ένα καθαρόαιμο "κεντρώο" αστικό κόμμα, με τάσεις σαφούς μετάλλαξης σε εθνικιστικό.

      Οποιαδήποτε σύγκριση ή αναφορά σε σχέση με τον παλιό ΣΥΝ εξωραΐζει τα μέγιστα αυτό που είναι σήμερα.

      Διαγραφή
  2. Η Ραχήλ είναι η χρυσαυγίτικη συνιστώσα της κυβέρνησης παίδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TRASH. Το ξερω οτι δεν ειναι οπορτουνιστρια. Θυμιζω το παρελθον τους και το ονομα Σοσιαλφασιστες τα περιλαμβανει ολα μεσα. Παντα ετσι ητανε και θα ειναι. Και βεβαια αυτη η λυσσα δειχνει οτι βαδιζουμε σωστα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Σε αυτό αναφέρομαι Παναγιώτη.
      Το να θυμίζεις στην παρούσα φάση το περελθόν τους, μάλλον καλό τους κάνει παρά κακό, αν λάβουμε υπόψιν το παρόν και το διαγραφόμενο μέλλον τους.

      Μην σου πως πως και με τον όρο "σοσιαλφασίστες" διαφωνώ σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Από που και ως που "σοσιάλ";
      Εθνικιστές κανονικοί είναι οι άνθρωποι και δεν το κρύβουν καθόλου...

      Διαγραφή
  4. TRASH. δεν εχεις και πολυ αδικο σε αυτο καταλαβαινω με τη ενοια το λες ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ραχηλ κανει κριτικη στο ΚΚΕ?Απο τα ακρα δεξια ως ψεκασμενη Ελληνιδα?Απο τον κεντρωο χωρο ως Συριζα η απο την αριστερα ως Ανταρσια.Πρεπει να το ξεκαθαρισει γιατι δεν θα μπορεσω να κοιμηθω σημερα !!!!!!!!!!!!!!!Χαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ.ΗΜΑΡΤΟΝ τι αλλο θα δουμε................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουμε να δουμε πολλα ακομα. Η Ξεφτιλα τους μολις ξεκινησε ετσι γινοτανε και με το ΠΑΣΟΚ τους εχουμε χαλασει τα σχεδια και Σκουζουνε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  6. Η ατάκα της ψεκασμένης (που ούρλιαζε για τα αθώα αυγά που τα χώνουν φυλακή) για τα εργοστάσια είναι όλα τα λεφτά, τα υπόλοιπα για κόκα-κόλα κτλ είναι οδοντόκρεμες.

    Ijon Tichy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γκεμπελική προβοκάτσια ΣΥΡΙΖΑ-Καρατζαφέρη ενάντια στο «Ριζοσπάστη»

    "...Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η νέα προβοκάτσια που επιχειρήθηκε σε βάρος του «Ριζοσπάστη» και βεβαίως του ΚΚΕ. Πρωταγωνιστές εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» του ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά δεκάδες, «ανώνυμα» και «ανεξάρτητα» , blogs που έσπευσαν να αναπαράγουν αμάσητη την προβοκάτσια...."

    http://www.902.gr/eidisi/politiki/61190/epiheiroymeni-provokatsia-farsokomodia-se-varos-toy-rizospasti-amesi-apantisi#.VN4tlmJd6qY.facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν η διαφήμιση καθορίζει τον χαρακτήρα του έντυπου και τον πολιτικό φορέα που το εκδίδει τότε αυτό ισχύει και σε αυτή την περίπτωση ?????

    8 Μαρτίου 2013

    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ «ΑΥΓΗ»
    Νέα πολιτική κόντρα ξέσπασε σήμερα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την καταχώρηση στην εφημερίδα «Αυγή» υπέρ της επένδυσης στη Χαλκιδική. Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαντώντας στην κριτική της ΝΔ για το θέμα αυτό, έκανε λόγο για διαφημιστική καταχώρηση. Απαντώντας το γραφείο Τύπου της ΝΔ, έκανε λόγο για «απίστευτες» και «γραφικές» δικαιολογίες Σκουρλέτη.

    Απασχόληση στα χρόνια της κρίσης, είχε ως τίτλο το ειδικό ένθετο της «Αυγής» στις 2 Μαΐου του 2010, όπου εξυμνούσε την επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός»
    O Π. Σκουρλέτης, σχολιάζοντας στην κρατική τηλεόραση την κριτική που άσκησε χθες η ΝΔ για διαφημιστική καταχώρηση της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» στην εφημερίδα «Αυγή», είπε ότι δεν στέκει πολιτικά, η ΝΔ να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ «επειδή η εταιρεία έκανε διαφημιστική καταχώρηση πριν από κάποια χρόνια σε εφημερίδες και μέσα σ΄ αυτές και στην ΑΥΓΗ, όπου η ίδια εταιρεία διαφημίζει το έργο της και την επένδυσή της». Κληθείς να σχολιάσει σχετική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μ. Βορίδη ότι αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μιλήσει για εγκληματική επένδυση, άρα στην εφημερίδα μπαίνει το προϊόν μιας εγκληματικής επένδυσης, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Διότι πράγματι η φαύλη παράταξη της ΝΔ και με αυτό τον τρόπο, δηλαδή μέσα από διαφημιστικό χρήμα, μπορούσε ουσιαστικά να προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Έτσι το αντιλαμβάνονται.
    Έτσι χρησιμοποίησαν τον κρατικό ΟΠΑΠ, έτσι μέσα από το κρατικό χρήμα υποστήριξαν συγκεκριμένα έντυπα. Είναι ακριβώς ένας τρόπος τον οποίον πάρα πολλές φορές η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια μπορούσαν να γεμίζουν με έναν πλάγιο τρόπο τα κομματικά τους ταμεία» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης.




    ΝΔ: Απίστευτες και γραφικές δικαιολογίες Σκουρλέτη
    Για «απίστευτες» και «γραφικές» δικαιολογίες Σκουρλέτη κάνει λόγο το γραφείο Τύπου της ΝΔ. Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
    «Ακούσαμε τα αδιανόητα, ότι η “ΑΥΓΗ” δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Βασικός μέτοχος της εφημερίδας.
    Ακούσαμε ότι το 2010 δεν επαρκούσε στον ΣΥΡΙΖΑ η κρατική χρηματοδότηση για την “ΑΥΓΗ”, γι αυτό προσέφυγε στην εταιρία Ελ. Χρυσός.
    Ακούσαμε να εξομοιώνονται ανεξάρτητα ΜΜΕ με το επίσημο Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα χρηματοδοτείται από τον ίδιο.
    Ακούσαμε ότι άλλο η (μετέπειτα) πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ και άλλο μια απλή προβολή της επένδυσης».



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος14 Φεβρουαρίου 2015 - 12:04 π.μ.:
      Ένα ψευδώνυμο παρακαλώ, τα ανώνυμα σχόλια δεν γίνονται δεκτά στο μπλογκ.

      Και επί της ουσίας τώρα, μια και το θέμα της διαφήμησης είναι καλό να πιαστεί.
      Αρχικά για τον Ριζοσπάστη.
      Το θέμα που βάζουν για τον "Ρ" δεν είναι γιατί μπορεί να έχει την τάδε ή την δείνα διαφήμηση. Το θέμα που βάζουν για τον "Ρ" είναι πως δεν πρέπει να έχει καθόλου διαφήμηση, αφού ποιός θα διαφημιστεί; Αναγκαστικά μια καπιταλιστική εταιρεία θα διαφημιστεί. Άρα σου λέει "έχετε πάρε-δώσε με το κεφάλαιο".
      Το επιχείρημα είναι βέβαια έωλο γιατί "οι καπιταλιστές είναι ικανοί να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κραμμάσουμε" αφενώς, οπότε είναι λογικό μια συμφέρουσα τιμή από μια εφημερίδα με την κυκλοφορία του "Ρ" να μην αφήσει αδιάφορους κάποιους από αυτούς.
      Εάν πάλι θέλουμε να δώμε ποιός προμοτάρεται και ποιός όχι από το μεγάλο κεφάλαιο είναι χρήσιμες μερικές αναγωγές.
      -Πως γίνεται π.χ. η Αυγή με πολύ μικρότερη κυκλοφορία από τον "Ρ" να έχει πολλαπλή διαφήμηση από αυτόν και μάλιστα και κρατική;
      -Τι αντιμετώπιση οι διαφημιζόμενες εταιρείες από το κυρίως σώμα της εφημερίδας αυτής; Φιλοτέχνησε π.χ. ποτέ ο "Ρ" την αγιογραφία της 3Ε όπως έκανε η Αυγή για την Λάτσαινα;
      -Τι αντίχτυπο είχε η έμμεση χρηματοδότηση της Αυγής από τον ΟΠΑΠ για την στάση της Δούρου στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ;
      Αυτα είναι εύκολο να τα δει κανείς και να κρίνει.

      Από την άλλη, υπάρχει διαφήμηση και διαφήμηση. Θα υπήρχε πράγματι πολιτικό ζήτημα δηλαδή εάν διαφημίζονταν στον "Ρ" η ..."ελληνική χαλυβουργία" π.χ. κατά την διάρκεια της απεργίας εκεί.
      Όπως πράγματι υπάρχει ένα ζήτημα με την Αυγή και την Ελ. Χρυσός σε μια περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει στα κεραμύδια με αυτή την ιστορία, αλλά και την τελική της κατάληξη με τον ΣΥΡΙΖΑίο δήμαρχο να τα βρίσκει τελικά σε όλα με αυτήν.

      Όποιος έχει μυαλό, κρίνει...

      Διαγραφή
  9. συγχαρητήρια Τρας για ολη σου την δουλειά εδω και ειδικα σε αυτο το θεμα.Σε ενημερώνω(δυστυχως κατοπιν εορτης,αλλα θα με συγχωρέσεις επειδη με έπνιγε το δικο) οτι εχω αναδημοσιευσει κομμάτια απο αυτο το αρθρο σου. Προσθεσα και 2 (πρωτες) παραγραφους δικιες μου.Εχω βαλει πηγη οτι ειναι ολο δικο σου κειμενο.

    Αν εχεις αντιρρηση τα σβήνω άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Σταμάτης Ι. Σολανάκης:
      καμμία αντίρρηση, αρκεί να υπάρχει σαφής διάκριση στο είναι από εδώ και το είναι προσθήκη.
      Κατά τα λοιπά, "η αναδημοσίευση δεν επιτρέπεται απλώς, ενθαρρύνεται κιόλας!"

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. @Σταμάτης Ι. Σολανάκης:
      Αν αναπαρήγαγε και η ελληνοφρένεια μια τόσο άθλια και κακοστημένη προβοκάτσια, τότε ...ντού από παντού!

      Και να έχουμε πρόχειρες και καμμία-δύο κουβέρτες. Βλέπω να χρειάζονται...

      Διαγραφή
    2. Ελπίζω ότι θα επανορθώσουν και θα προβάλλουν την αλήθεια, εκτός αν μπαίνει γερό χέρι από Χ''νικολάου. Η Ακριβοπούλου να δεις επιθέσεις στο Μπογιόπουλο στο ραδιόφωνο, μεγάλη βρωμιάρα. Τίποτα που να θυμίζει ΚΚΕ/κομμουνισμό/σοσιαλισμό δε θέλουν.

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητηρια και απο εμενα καλη δυναμη σε ολους και αισιοδοξια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.