Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Εθνικιστική κυβερνητική δεξιά: Έργα και ημέρες

Π. Καμμένος: «Δεν θα πληγούν οι καλές σχέσεις Ελλάδας - ΝΑΤΟ»

Συνάντηση στις Βρυξέλλες είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, με τον γγ της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ και τον αναπληρωτή γγ, Αλεξάντερ Βέρσμπαου. Ο κ.Καμμένος, διαβεβαίωσε τους δύο άντρες για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΝΑΤΟ.

Παράλληλα, κατέστησε σαφές ότι οι σχέσεις της Ελλάδας με τις άλλες χώρες, εκτός του ΝΑΤΟ, «δεν πρόκειται να πλήξουν τις καλές σχέσεις μας με τη Συμμαχία και θα παραμείνουμε στα πλαίσια των συμφωνιών».

Τον Πάνο Καμμένο συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.
Στο συμβούλιο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο μόνιμος αντιπρόσωπος της χώρας στη Συμμαχία.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Καταδίκη του Καμμένου επειδή πέταξε πάνω από τα Ίμια, ζητούν οι ομοϊδεάτες του στο Ευρωκοινοβούλιο

Μύδρους εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε η ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μέλος της οποίας είναι και η ΝΔ, επειδή στην επέτειο των Ιμίων πέταξε πάνω από τις βραχονησίδες για να καταθέσει στεφάνι στους πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.
Κάλεσαν μάλιστα και τις ομάδες των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να ταχθούν υπέρ ενός καταδικαστικού ψηφίσματος.
Σε σχετικό μάλιστα δημοσίευμα του Reuters αναφέρεται πως «Οι συντηρητικοί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτίθενται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να καταδικάσουν το ακροδεξιό κόμμα - μέλος του νέου κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα -, με ψήφισμα παρόμοιο με εκείνο που είχε λάβει η Ε.Ε. επιπλήττοντας την Αυστρία πριν από 15 χρόνια.»
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Χαράς ευαγγέλια (και) για τους μετανάστες

Μετά τις δηλώσεις του Π. Καμμένου στην ιταλική La Stampa ότι "οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να απωθούνται και να επιστρέφουν στις χώρες τους" και τις δηλώσεις Γ. Πανούση ότι "δεν πρέπει να αφαιρεθεί ο φράχτης στον Έβρο", είχε μείνει, ως φύλο συκής της "φιλομεταναστευτικής" και σφόδρα αντιρατσιστικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης με κορμό σοκολάτα, εεεε...την "Αριστερά", η υπόσχεση χορήγησης ιθαγένειας σε όσους γεννήθηκαν στην Ελλάδα.
Αυτά ως χθες, γιατί σήμερα...

Καμπανάκι Καμμένου σε Τσίπρα: «Κόκκινη γραμμή η ιθαγένεια και ο διαχωρισμός κράτους–Εκκλησίας»


Η σχέση κράτους-Εκκλησίας είναι μια από τις κόκκινες γραμμές των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Καμμένος εκφράζει ενστάσεις και για την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Αν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τις κόκκινες γραμμές που έχουν θέσει, τότε δεν θα το ψηφίζουν, επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Οπως είπε ο κ. Καμμένος, όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ θα παίρνονται στο υπουργικό συμβούλιο. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η σχέση Εκκλησίας - Κράτους, καθώς αυτό αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για τους ΑΝΕΛ, ο οποίοι εκφράζουν ενστάσεις και για την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών.

Τόνισε, πάντως, ότι «αυτή η κυβέρνηση θα είναι μια εθνικά κυρίαρχη κυβέρνηση, η οποία δεν θα διοικείται από email και ξένα κέντρα, αλλά θα εκτελεί τις εντολές του ελληνικού λαού».

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε, επίσης, ότι έδωσε εντολή για την αποκατάσταση του επιδόματος παραμεθορίου στον Στρατό Ξηράς, ενώ, όπως είπε, θα ξεκινήσει η διαδικασία της μισθολογικής αποκατάστασης στους ένστολους.

Παράλληλα, προανήγγειλε τη διαδικασία ελέγχου όλων των συμβάσεων για τα εξοπλιστικά προγράμματα, επισημαίνοντας ότι θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν και υποσχέθηκε πλήρη διαφάνεια σχετικά με το δημόσιο χρήμα που δίνεται για την ασφάλεια του ελληνικού.

Υποστήριξε ότι υπάρχει παγκόσμιο θετικό κλίμα για να βρεθεί λύση για το χρέος, ενώ για τις σχέσεις με τη Ρωσία εκτίμησε ότι είναι θεσμικές και ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί.
Πηγή: Lenin reloaded

1 σχόλιο:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=6nJ5AktVDqs ο Χρ.Ξηρός υπέρ της κυβέρνησης της ...αριστεράς! Της Αριστεράς που εξυμνεί το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε.!
    Απροσάρμοστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.