Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Προκλητική απάντηση από Μαξίμου στον Μανώλη Γλέζο: «Δεν είναι καλά πληροφορημένος», αμόλυσαν ταυτόχρονα και τα "σκυλιά"

Προβληματισμό και αμηχανία έχει προκαλέσει στην ηγετική ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου η σημερινή παρέμβαση του κ. Μανώλη Γλέζου ο οποίος ζητά συγγνώμη από τους Έλληνες πολίτες και καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να διαφωνήσουν με την συμβιβαστική τακτική της κυβέρνησης.

H απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου δόθηκε διά του υπουργού Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη ο οποίος ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι:
«Η Ευρώπη παρακολουθεί με ανακούφιση την απομόνωση των ακραίων φωνών της λιτότητας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ παράλληλα πάνω από το 80% του ελληνικού λαού στηρίζει τη διαπραγμάτευση. Την ώρα, λοιπόν, που η δύσκολη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου». 
Είχε προηγηθεί διαρροή κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου που ανέφεραν:

 “Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού”.
Πηγή: Ο κομιστής 
Άλλα'ντ'άλλα, της Παρασκευής το γάλα, από την συγκυβέρνηση. Ούτε περίπτωση να είναι ο Φλαμπουράρης από την Αθήνα "καλύτερα πληροφορημένος", από ότι ο Γλέζος από τις Βρυξέλες, υπάρχει, ούτε και τους κατηγόρησε ο Γλέζος πως "δεν διαπραγματεύονται". Εκείνο που επισήμανε ο Μ.Γλέζος είναι το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ διαπραγματεύονται, που δεν είναι άλλο από την συνέχιση και το βάθεμα της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Και φυσικά δεν είναι επιχείρημα η επίκληση γκάλοπ(!) -την αξιοπιστία των οποίων γνωρίζουμε όλοι- της ..."Αυγής" (!!!!) που λέει πως το "80% του ελληνικού λαού στηρίζει τη διαπραγμάτευση", όταν όλοι γνωρίζουμε πως η όποια διαπραγμάτευση έχει στην πραγματικότητα τελειώσει από την Παρασκευή, με την συμφωνία για την παράταση του μνημόνιου.

Και αφού από την Κουμουνδούρου γνώριζαν πως μόνο πειστικές δεν μπορούσαν να είναι οι απαντήσεις τους, είπαν να αμολύσουν, κατά την πάγια πλέον τακτική τους, και τα σκυλιά, και στην προκειμένη περίπτωση ακόμη έναν γελωτοποιό που με μια εξαιρετικά χυδαία επιστολή "απαντάει" στον Μανώλη Γλέζο.

Λέει ο παραλίγο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρρυ Κλυνν για τη συγγνώμη που ζήτησε από το ελληνικό λαό ο Μ.Γλέζος, γιατί συνήργησε στην εξαπάτηση:
«Εχεις κάνει λάθος και ο τρόπος που χειρίζεσαι το λάθος αυτό δε βλάπτει, ασφαλώς, τον εαυτό σου, κάθε άλλοΤον «περνάει ένα ακόμα χέρι» στίλβουσας μονωτικής πορσελάνης, που αγιοποιεί ακόμα πιο πολύ την εικόνα του «ιερού μεταξοσκώληκα», που κανείς δε δικαιούται να τον ανακαλεί στην τάξη, να διαφωνεί με τα λεχθέντα του, και σε τελευταία ανάλυση να τον αμφισβητεί… Παρ’ όλα αυτά, αυτό που γίνεται-γίνεται, και αυτό που είναι-είναι. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο», γράφει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια τον κατηγορεί για πολιτικό ναρκισσισμό και προσθέτει: «Τα μόνα μπράβο που θα εισπράξεις στην προκειμένη περίπτωση, θα είναι από τα κατάλοιπα της Σαμαρικής ακροδεξιάς και τα χειροκροτήματα από κάποια αποστεωμένα κομουνιστοειδή κρουπούσκουλα που υπάρχουν, για να λένε μόνο ότι υπάρχουν».
«Βλάπτεις, δυστυχώς, σοβαρά την Αριστερά σύντροφε, την τραυματίζεις, κι εκεί που είναι να σηκωθεί για να σταθεί στα πόδια της, μπανγκ-μπανγκ την ξαναρίχνεις στο χώμα. Κουράστηκαν οι πολίτες να ακούνε πόσο δίκαιο έχεις εσύ και πόσο άδικο έχουν οι άλλοι… Πόσο «ήρωας» είσαι εσύ και πόσο δεν είναι οι άλλοι», συνεχίζει ο Χάρρυ Κλυνν και καταλήγει: «Αυτά τα λίγα είχα να σου πω σύντροφε, και πολύ θα λυπηθώ αν μάθω ότι δε σε στεναχώρησα… Πολύ θα λυπηθώ ακόμα και για την Αριστερά και για μένα και για τον Μανώλη Γλέζο».
Τα παραπάνω με πηγή τo iefimerida.Εμείς αντί άλλου σχολιασμού σας αφήνουμε να θαυμάσετε το ήθος και την ποιότητα της πολιτικής αντιπαράθεσης που πρεσβεύει η νέα συγκυβέρνηση. Κάτι μου λέει πως μόλις αρχίσουν και τα πρώτα μέτρα της νέας μνημονιακής συμφωνίας, θα αναπολούμε πολύ ευχάριστα την παλιά-καλή "Αυριανή"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.