Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Καλωσήρθε το δολάριο!


Βγαίνουν στο λιμάνι του Πειραιά οι ΝΑΤΟϊκοί.


Οκτώ πολεμικά πλοία της πολυεθνικής δύναμης που παίρνουν μέρος σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο έδεσαν στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και κατά την παραμονή τους εδώ τα πληρώματα θα επισκεφτούν Πειραιά και Αθήνα.

Στα πλοία αυτά επιβαίνουν 1800 αξιωματικοί και ναύτες.

Στην δύναμη αυτή μετέχουν πλοία από ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία. Από Ελληνική πλευράς συμμετέχει η φρεγάτα «Κουντουριώτης» που θα είναι ανοιχτή στο κοινό.
Πλοία αυτής της δύναμης επισκέπτονται τακτικά τον Πειραιά ωστόσο από παρατηρητές θεωρείται μια κίνηση του ΝΑΤΟ που σκοπό είχε να υπενθυμίσει πράγματα και καταστάσεις…
Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας

2 σχόλια:

 1. Περιφέρεια Αττικής: "Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!"

  http://902.gr/eidisi/politiki/62159/i-dioikisi-tis-perifereias-attikis-kalosorise-tin-armada-toy-nato

  gdmn1973

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @gdmn1973:
   Εμ, βέβαια.
   Ήρθε ο στόλος, από κοντά και τα "κορίτσια". Παραδοσιακά πράγματα...

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.