Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα δέχτηκε ο πρωθυπουργός από τον Μπιλ Κλίντον

-Have fun, Alexis!
Ο Έλληνας πρωθυπουργός δέχτηκε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ενώ βρισκόταν στη Ρώμη. Να σημειωθεί πως οι δύο άνδρες θα έχουν συνάντηση το καλοκαίρι στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργανώνει στην Ελλάδα το ίδρυμά «Clinton global iniciative». Ο Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί απόψε από τη Ρώμη για τις Βρυξέλλες όπου αύριο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας
Όλα τα λεφτά το σχόλιο χρυσαυγίτη στο Κτπ, κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο:

Και κάποια από τα έργα και της ημέρες του παλιοτόμαρου για του οποίου τα συγχαρίκια καμαρώνουν οι ΣΥΝασπισμένοι:
Θα κλείσουμε με την έμπνευση που προσέφερε στην λαϊκή μούσα, η τεράστια αυτή προσωπικότητα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.