Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Απελευθερώθηκε το Ντεμπάλτσεβο!

Μάλλον αυτό είναι, είναι το δικό μας Στάλινγκραντ. Καταφέραμε αυτό που ολόκληρος ο κόσμος αμφισβητούσε. Καταρχήν το απελευθερώνουμε μαζί με το στρατό της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκανσκ. Και δεν είναι μόνο το Ντεμπάλτσεβο, απελευθερώνουμε και αρκετές άλλες περιοχές της ΛΔΛ. Κατά δεύτερον, στο Μινσκ δεν παραδέχονται ότι η κατάσταση εδώ είναι μια χύτρα που βράζει.

Είμαστε εδώ στο Ντεμπάλτσεβο. Κλείσαμε όλο το δρόμο απ’αυτή την πλευρά. Αυτή τη στιγμή γίνονται μάχες στο κέντρο της πόλης. Είδατε τους αιχμάλωτους, σήμερα παραδίνονται.

Βασικά... Λοιπόν όπως καταλαβαίνετε είναι ήδη ένας καλός οιωνός. Πήγαμε στο Ουγκλεγκορσκ και σε 3 μέρες η πόλη είχε καθαριστεί τελείως απ’τον εχθρό, και τώρα είμαστε στο Ντεμπάλτσεβο. Πέρασα μέσα από την πόλη και έριξα μια ματιά, με πονάει πάρα πολύ, η πόλη έχει καταστραφεί, έχω τόση στεναχώρια και πικρία στην καρδιά μου. Η Ουκρανία καταστρέφει τις πόλεις μας, τα χωριά μας. Φιλήσυχους πολίτες, εμάς.

Ε λοιπόν, πολεμήσαμε για την ελευθερία μας. Πολεμάμε τώρα, πολεμάμε για το δικαίωμα να χτίσουμε μια νέα ζωή, μια χαρούμενη ζωή, φυσιολογική, πλούσια. Και θα κάνουμε τα πάντα γι’αυτό.

Αυτός είναι ο μεταφορικός κόμβος που μας συνδέει με το Λουγκάνσκ. Η Ουκρανία θα αγοράσει κάρβουνο που θα παραδοθεί μέσω του Ντεμπάλτσεβο, βασικά ήδη αγοράζει. Οπότε χρειαζόμαστε το Ντεμπάλτσεβο αναγκαστικά. Καθώς και όλες τις άλλες πόλεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντοντέτσκ και του Λουγκάνσκ. Και τα υπόλοιπα εδάφη της ΛΔΝΛ που είναι παράνομα κατειλημμένα, προσωρινά.

Όλα είναι κατά το σύμφωνο του Μινσκ. Κατά το σύμφωνο του Μινσκ είμαστε στις γραμμές όπου το Ντεμπάλτσεβο είναι στα μετόπισθεν ήδη. Και υπάρχει μια συγκεκριμένη σημείωση στο σύμφωνο του Μινσκ: «Όλοι οι παράνομοι οπλισμένοι σχηματισμοί θα πρέπει είτε να εξουδετερωθούν είτε να αφοπλιστούν». Και βασικά υπογράφοντας αυτό το έγγραφο και σύμφωνα με αυτό το έγγραφο είτε αφοπλίζουμε είτε εξουδετερώνουμε τους παράνομους οπλισμένους σχηματισμούς.

Πηγή: Κολινδρός
Update:

5 σχόλια:

  1. Ο χάρτης σου είναι από τους Ουκρανούς εδώ το αληθές http://ic.pics.livejournal.com/kot_ivanov/71733898/41200/41200_original.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. @fentagin:
      Μάλλον είναι ακόμη πιο ευχάριστα, χθες το βράδυ γίνοταν λόγος για 6.000-8.000 Ουκρανούς στρατιώτες και φασίστες περικυκλωμένους εντός του θύλακα, ενώ στο Κίεβο οι φασίστες είχαν δώσει ήδη τελεσίγραφο στον ....Ποροσένκο(!!!!) πως εάν δεν πάρει το Ντεμπάλτσεβο θα έχει την τύχη του ...Καντάφι

      Διαγραφή
  3. Στο μεταξύ η "αριστερή" μας κυβέρνηση συνυπογράφει κυρώσεις κατά του ....αντιπροέδρου του ΚΚΡΟ!

    http://902.gr/eidisi/politiki/61330/anakoinosi-toy-grafeioy-typoy-tis-ke-toy-kke-gia-tis-nees-kyroseis-tis-ee-se

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.