Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Πανούσης. Τα ΜΑΤ εισέβαλαν στην Αμυγδαλέζα

Ορδές ένστολων χρυσαυγιτών εισέβαλαν χθες στην Αμυγδαλέζα, με εντολή του Πανούση, ο οποίος, όπως φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, έχει πλήρη κυβερνητική κάλυψη.

Αφορμή για την εισβολή των ανθρωποειδών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης αποτέλεσε ο ξεσηκωμός των κρατουμένων.

Συγκεκριμένα, οι κρατούμενοι στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας εξεγέρθηκαν ξανά χθες, μετά από έκρηξη θερμοσίφωνα σε ένα από τα άθλια κοντέινερ στα οποία υποχρεώνονται να ζουν. Και πριν προλάβουν να σβήσουν τη φωτιά, εξερράγη και άλλος θερμοσίφωνας σε άλλο κοντέινερ.

Η απάντηση στην τραγωδία που ζουν οι κρατούμενοι ήταν η αποστολή ένστολων ανθρωποειδών που αυτή τη φορά δεν περικύκλωσαν απλώς το σύγχρονο ελληνικό Νταχάου, όπως έκαναν την Παρασκευή. Τώρα, με εντολή και πάλι του κ. Πανούση, τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο στρατόπεδο, ενώ ο χώρος περικυκλώθηκε από εκατοντάδες μέλη των εγκηματικών ομάδων ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ, ΟΠΕΚ και άλλων ένστολων χρυσαυγιτών. Ήταν η ψυχραιμία των κρατουμένων, που αναμένουν την υλοποίηση των κυβερνητικών υποσχέσων, που απέτρεψε επεισόδια, παρά τις προκλήσεις της ένστολης αλητείας.

Φωτό αρχείου
Είναι προφανές, πλέον, πως ο υπουργός των ΜΑΤ δεν ενεργεί αυτόβουλα. Τα ΜΑΤ και τα χημικά στα Εξάρχεια, η παρεμπόδιση της πορείας στις Σκουριές, η αποστολή των δολοφονικών ορδών για δεύτερη φορά στην Αμυγδαλέζα, η παντελής αδιαφορία του για τις καταγγελίες της δράσης ασφαλιτών που φωτογράφιζαν δημοσιογράφους και διαδηλωτές στον ίδιο χώρο το πρωί του Σαββάτου, δεν αποτελούν προσωπικές του αθλιότητες.

Είναι δεδομένο πως ο υπουργός των ΜΑΤ έχει την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης. Καθώς, παρά τις προκλήσεις του δεν έχει υπάρξει ούτε μία ανακοίνωση διαφοροποίησής της από τις αθλιότητες του κ. Πανούση.
Πηγή: Εκδοχή
Εμείς από την πλευρά μας υπενθυμίζουμε, μόλις 31/2 μήνες πριν:

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ σήμερα(σ.σ. 3/11/14) για τους εξεγερμένους της Αμυγδαλέζας

Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους δικαζόμενους στα δικαστήρια της Δέγλερη, καλεί σήμερα, στις 9 π.μ, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ απαιτώντας την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία, την άρση της κράτησης τους, το κλείσιμο της Αμυγδαλέζας και των άλλων στρατοπέδων κράτησης, τη δημιουργία ανοιχτών κέντρων φιλοξενίας, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.

"Δεν ήταν αρκετή η άγρια καταστολή που δέχτηκαν εκείνη τη μέρα, με την επέμβαση των ΜΑΤ, τα δακρυγόνα και τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης, επιχειρείται τώρα και δίκη τύπου Τουρκίας, με 65 κατηγορούμενους.

Ενώ πληθαίνουν οι φωνές και οι καταδίκες της Ελλάδας για
να κλείσει αυτό το στρατόπεδο της ντροπής, που φυλακίζει ανθρώπους σε άθλιες συνθήκες, χωρίς να έχουν διαπράξει κανένα ποινικό αδίκημα για 18 μήνες και πρόσφατα με την υπ' αριθμ. 44/2014, απαράδεκτη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για αόριστο χρόνο, θέλουν να επιβάλουν και νομιμότητα νεκροταφείου σε όσους διαμαρτύρονται" προσθέτει το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.