Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η Έλενα Ακρίτα ξεσπά: Ε, όχι, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον υπουργό της ζαρντινιέρας!

Τι έγραψε η ίδια στο Facebook

«Ε, όχι, όχι, όχι Παυλόπουλο για ΠτΔ, όχι, ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΚΗ γαμώτο» έγραψε μεταξύ άλλων η γνωστή σεναριογράφος

«Ξέσπασε» η Έλενα Ακρίτα μετά το άκουσμα του Προκόπη Παυλόπουλου ως υποψήφιου Προέρδου της Δημοκρατίας, όπως προτάθηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ανοιχτά την απογοήτευσή της.
Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:
«Ε, όχι, όχι, όχι Παυλόπουλο για ΠτΔ, όχι, ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΚΗ γαμώτο. Τον υπουργό με τις 865.000 γαλάζιες προσλήψεις. Τον υπουργό της ζαρντινιέρας. Τον υπουργό με την γνωστή στάση στην δολοφονία Γρηγορόπουλου. Κι ας μην τα εξωραϊζουμε όλα, ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας. Θλίψη. Πίκρα. Απογοήτευση».

Πηγή: Παλμογράφος
Θυμίζουμε:

5 σχόλια:

  1. Αν και νομίζω πως επί "ζαρτινιέρας" υπουργός μπάτσων πρέπει να ήταν ο έταιρος θαυμαστής του κ,Τσίπρα, ο Βύρων Πολύδωρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως ήταν ο Βύρωνας. Βέβαια νομίζω ότι η Ακρίτα βρήκε καινούργιο παρατσούκλι για τον Πάκη ως ζαρτινιέρα, είτε ως υπουργός είτε ως ΠτΔ...

    - Άρης (πλέον της Αραβίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ θυμάμαι τον "αγαλματάκια ακίνητα" σαν υπουργό μπάτσων το '08.
    Αλλά κάνω γούστο, που οι διάφοροι βρίσκουν πάντα ανέξοδους τρόπους να πουλήσουν "προοδευτιλίκι": Ο Πάκης μας μάρανε, ενώ ο ...Γλέζος(!) θα μας πήγαινε ιδανικά!
    Εγώ συμφωνώ με τον Πάκη: Αυτό ακριβώς έβγαλε η κάλπη στις 26/1/2015. Και σημειολογικά να το δείς, στέκει.
    Οι (νεο-)πασόκοι είναι πάντα φτηνοί στο αλεύρι και ακριβοί στα πίτουρα. Η, κάνουν βαβούρα για να αποσπάσουν την προσοχή από την ουσία της υποταγής και του ξεπουλήματος των "διαπραγματεύσεων".
    -----
    Κι επειδής είμαι κακός και συνομωσιολόγος, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω, πως οι, ένθεν και ένθεν, πολιτικοί πρωταγωνιστές του σκοτεινού "Δεκέμβρη '08", είναι αυτοί, που σήμερα κυβερνάνε σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθρα, άκουσα: "Εντάξει, στάθηκε αμυντικά απέναντι στον Δεκέμβρη του '08, που... μην ξεχνάμε ήταν κανονική εξέγερση"

      graf

      Διαγραφή
  4. Πράγμα που σαλεύει:
    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συγχαίρει τον Π. Παυλόπουλο για τους χειρισμούς του στην υπόθεση δολοφονίας του Γρηγορόπουλου.

    http://redflyplanet.blogspot.com/2015/02/blog-post_19.html?showComment=1424322675260#c8061929842747301527

    Ο Πάκης μες την τρελλή χαρά την ημέρα της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και συμφωνόντας απόλυτα με την χρυσαυγίτισα Σκορδίλη:
    http://leninreloaded.blogspot.gr/2015/02/blog-post_457.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.