Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζηλεύει την "δοξα" Συριζαίων

Αναδημοσίευση από το  Βαθύ κόκκινο
______________
Του Γ. Γ.

Όταν κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές του Σύριζα ξεκίνησαν με προσωπικά διαφημιστικά μηνύματα να προβάλλουν την κάθοδο του στην εκλογική μάχη, είχαμε κάνει ανάρτηση καυτηριάζοντας το γεγονός, εκτιμώντας ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν συνάδει με το ήθος που θα έπρεπε να έχει ένας αριστερός υποψήφιος βουλευτής.

Την ίδια απαράδεκτη συμπεριφορά ακολουθεί και ο Πέτρος Κωνσταντίνου που κατεβαίνει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ.

Αναρωτιόμαστε: Αραγε, ο εκλεγμένος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ δημοτικός σύμβουλος Αθήνας θεωρεί ότι τον κολακεύει το γεγονός να φωτογραφίζεται με μετανάστες πλαισιωμένος από πικέτες και πανό που διαφημίζουν την υποψηφιότητα του;

Υ.Γ (Την φωτογραφία την ανέβασε ο ίδιος ο Πέτρος Κωνσταντίνου στην παρουσία του στο facebook)
________________
Και μια δική μας (fadomduck2) υπενθύμιση:

O κύριος Πέτρος Κωσταντίνου είναι ο ίδιος "αντικαπιταλιστής" που προμοτάριζε την ιμεριαλιστική επέμβαση στην Συρία.
Άλλος ομοϊδεάτης του την ίδια στιγμή, προβάλει ως πολιτικό πρότυπο τον γνωστό "αντικαπιταλιστή αριστερό" ...Ρούσβελτ!

3 σχόλια:

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.