Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Καλημέρα- "παραλάβαμε χάος", οπότε...

Στάθης Κουβελάκης: Τα ταμεία είναι άδεια, ήμασταν υπεραισιόδοξοι


Η νέα κυβέρνηση (της οποίας η σύνθεση ήταν άγνωστη καθώς έγραφα) θα πρέπει να αντιμετωπίσει πραγματικά τεράστια εμπόδια. Τα ταμεία είναι άδεια, και τα έσοδα του κράτους καταρρέουν γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Πολύ γρήγορα, θα γίνει προφανές ότι το πρόγραμμα χρηματοδότησης που ανακοινώθηκε στο "Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης" βασιζόταν σε υπεραισιόδοξους υπολογισμούς (ή απλά λάθος υπολογισμούς).

Στάθης Κουβελάκης, από το Jacobin, μτφρ.: Lenin Reloaded

1 σχόλιο:

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.