Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ανακατατάξεις στην κεντροαριστερά, η Στανίση υποψήφια στην Ημαθία.

Η Κατερίνα Στανίση υποψήφια με την "Τελεία" του Απόστολου Γκλέτσου στο νομό Ημαθίας. Η συμφωνία κλείστηκε στη Στυλίδα.

Δυναμικά συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για  τους υποψηφίους του κόμματος "Τελεία" του Απόστολου Γκλέτσου.

Ο δήμαρχος Στυλίδας είχε συνάντηση την Τρίτη στο γραφείο του με την Κατερίνα Στανίση, με την οποία έδωσαν τα χέρια, προκειμένου η γνωστή τραγουδίστρια να είναι υποψήφια του κόμματος.
Όπως ανακοινώθηκε η κυρία Στανίση, η οποία αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του προέδρου της Τελείας, θα ζητήσει τον σταυρό των κατοίκων της Ημαθίας.

 "Με χαρά καλοσωρίζουμε τη μεγάλη τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση ως υποψήφια στο νομό Ημαθίας" δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος και η ανακοίνωσή του "ανέβηκε" στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.
Πηγή: 247news
Αντί σχολίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.