Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Γ.Ρούσσης: Δεν κόβουμε ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, από το ΚΚΕ κόβουμε!

Τσά!!!!
Σε άρθρο του στο "ΠΡΙΝ" της 11/1/15, τα όποια σοβαρά πολιτικά του σημεία σχολιάζονται στο Lenin reloaded, ο θρυλικός πλέον Γ.Ρούσσης, επιχειρηματο-λογώντας υπέρ της ψήφου στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, λέει μεταξύ άλλων και την μεγάλη αλήθεια.
Απολαύστε την με τα δικά του λόγια:
"...Αν όμως η εκλογική ενίσχυση αυτής της συμμαχίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση (ΜΑΡΣ) έχει σαν αποτέλεσμα να μην αναδειχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΝΔ πρώτο κόμμα και κυβέρνηση. μήπως καλό είναι να ψηφίσουμε τώρα ΣΥΡΙΖΑ και μετά βλέπουμε; Είναι ένα δεύτερο εύλογο ερώτημα πολλών έντιμων αριστερών πολιτών.  

 Καταρχάς δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο κόσμος που θα ψηφίσει αυτήν την συμμαχία θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο μάλιστα ακόμη και αν κατέβαιναν χώρια οι συνιστώσες της πολλοί από εκείνους που τώρα θα την ψηφίσουν θα έριχναν λευκό ή άκυρο, ή θα απείχαν, ή θα ψήφιζαν ΚΚΕ.[...]"
Υ.Γ.
 Ο γίγας Ρούσσης προτείνεται δικαίως και για την "χρυσή κοτσάνα" της προεκλογικής περιόδου, για την εφεύρεση του νεολογισμού της "πολιτικής ομοφοβίας" σε συνέντευξη του στον "Ενικό":
"...Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ΚΚΕ εκτός του ότι συμπεριφέρεται ομοφοβικά απέναντι σε κάθε άλλη αριστερή δύναμη και αρνείται κάθε ριζοσπαστική μεταρρύθμιση μέχρι την έλευση του Αγίου σοσιαλισμού..."

5 σχόλια:

  1. Το πιο ωραίο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να τους αποκαλούμε και συντρόφους. gorf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @gorf:
      Και που να το διαβάσεις και όλο.
      Μετά λέει πως το ΚΚΕ είναι υπέρ της παραμονής σε ΕΕ-Ευρώ!

      Διαγραφή
    2. Νομιζα οτι κανεις πλακα αλλά οντως το λεει! Ειναι φοβεροι..... Δημητρης.

      Διαγραφή
    3. @Δημητρης.:
      Δεν υπάρχει κάτι για να τους κάνεις πλάκα.
      Και το πιο εξωφρενικό το έχουν ήδη πει στα σοβαρά.
      Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς...

      Διαγραφή
  2. TRASH. αυτος στο 18ο συνεδριο μιλαγε για σταλινικη στροφη. οι χαφιεδες μιλανε για τροτσκιστικη στροφη.και το ποιο ωραιο συνεργαζονται αυτοι που φυγανε το 1989 με τον Αλαβανο που εφυγε το 1991 τραγελαφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.