Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πρώην ΕΚΑΜίτης ο συνεργός του Χ.Ξηρού!!!!

Πρώην αστυνομικός της ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) ο "συνεργάτης" του Χ.Ξηρού


Ο ένας απο τους δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι ήταν συνεργοί του Χριστόδουλου Ξηρού όπως αναφέρει το protothema.gr είναι ο 54χρονος Χρήστος Πατουχέας. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής αργά το απόγευμα της Τρίτης στην Καλαμάτα, ενώ λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι οδηγήθηκαν στο Εφετείο. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος και υπόθαλψη εγκληματία.

Ο Πατουχέας ήταν απότακτος αστυνομικός της ΕΚΑΜ . Εκδιώχθηκε από το σώμα το 2002, όταν το όνομά του εμπλέχθηκε σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, αλλά και σε υποθέσεις λαθρεμπορίας τσιγάρων.
Συγκεκριμένα, το 2012 συμμετείχε σε κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων εισάγοντας στην Ελλάδα περίπου 450.000 πακέτα, ενώ τα έσοδα που έχασε το κράτος από τους δασμούς έφταναν το ένα εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, φέρεται ότι πριν από μερικά χρόνια πέρασε ένα διάστημα από τις φυλακές, όπου γνωρίστηκε με βαρυποινίτη. Στο Οίτυλο Λακωνίας, όπου έμενε, παρουσιαζόταν ως συνταξιούχος αστυνομικός, που μάλιστα είχε αναλάβει επιχειρηματική δράση και ασχολείτο με αλατοπαραγωγή.
Το 2011, είχε μιλήσει στο «Εθνος» για τη νέα του δραστηριότητα, χωρίς φυσικά να κρύβει ότι ήταν πρώην αστυνομικός της ΕΚΑΜ.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

6 σχόλια:

  1. Και το "αναρχικό" ιντιμίντια, cheerleader, για άλλη μια φορά, του ΣΥΡΙΖΑ

    https://athens.indymedia.org/post/1537800/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πολύ λίγες εξαιρέσεις,δεν υπάρχουν αναρχικοί στην Ελλάδα κι ας είναι κάμποσοι που υπογράφουν και δηλώνουν τέτοιοι.
      Πάμε γερά τώρα: "σκατά στα κόμματα!", "φωτιά στις κάλπες!" κι άλλα τέτοια ωραία...

      Διαγραφή
    2. Θα ανέβει ξεχωριστό ποστ σε λιγάκι για αυτό.
      Από τα "είμαι ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ" του '12, φτάσαμε στο "είμαι ΑΝΑΡΧΙΑ-ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ" του '14.
      Μέχρι τις επόμενες εκλογές να δούμε τι θα δουν τα ματάκια μας και το τι θα ακούσουνε τα αυτιά μας...

      -Ρε μήπως τελικά είμαστε όλοι ΣΥΡΙΖΑ και απλά δεν το έχουμε μάθει ακόμη;
      Βρε τι έχουμε πάθει (ως κοινωνία μιλώντας)...

      Διαγραφή
    3. Βασικα ολοι ΠΑΣΟΚ ειναι. Οχι τωρα εδω και 30 χρονια...

      ratm

      Διαγραφή
  2. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231379605

    καταθετω την ειδηση για αρχειακούς λογους.

    Πολλοι δεν πεφτουν και απο τα συννεφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τον έτρωγαν δηλαδή τον "παλιό", τα "τσακαλάκια";

      Όσο πάει και ζέχνει....

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.