Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν… στο πλευρό της συγκυβέρνησης (ωχ αμάν!)

Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν στο Σύνταγμα! Μεγάλο συλλαλητήριο διοργανώνεται για την ημέρα που η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες διαπραγματευόμενη το ελληνικό χρέος και το αίτημα για κούρεμά του.

Το κάλεσμα γίνεται μέσω Facebook και ήδη μέσα σε ελάχιστες ώρες έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 11.000 προθέσεις συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχία σε μία τέτοια κίνηση θα έχει υψηλό συμβολισμό, καθώς ο κόσμος – οι Αγανακτισμένοι αυτή τη φορά όχι με την ελληνική κυβέρνηση αλλά με το ευρωπαϊκό διευθυντήριο – θα σταθεί αρωγός στις ελληνικές προσπάθειες για ένα New Deal και θα στείλει σαφές μήνυμα στους ευρωπαίους για τερματισμό της αδιέξοδης πολιτικής, παρέχοντας στήριξη στις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

«Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην «πολιτισμένη» Ευρώπη» σημειώνουν οι διαχειριστές της νέας σελίδας που δημιουργήθηκε στο Facebook και μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 8.000 πολίτες έχουν δηλώσει ότι θα πάνε.

Πρόκειται για την σελίδα: «ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ».
https://www.facebook.com/events/1416439545315784/?source=1

Το αρχικό κάλεσμα γίνεται για τις 17 Φεβρουαρίου ωστόσο όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης».
Πηγή: tribune.gr via palmostiskalymnou
Αμέ...
Σε έναν πανέξυπνο συμβολισμό, την ίδια μέρα που η παραπάνω είδηση βγαίνει στον αέρα, κάνουν την επανεμφάνιση τους και τα κανονικά φράικορπς, υπό την πλήρη ανοχή της "αριστερής" (και ακροδεξιάς) μας κυβέρνησης.

Εντάξη, καταλάβαμε ήδη τους κατασταλτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης στην περίπτωση που κάποιοι αποφασίσουν πως τους αξίζει να ζήσουν με κάτι παραπάνω από 751 μεικτά σε ορίζοντα τετραετίας...

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά/
πέσανε πάνω στην εργατιά...

3 σχόλια:

  1. Προσπαθουνε να βαλουνε την εργατικη ταξη κατω απο ξενη σημαια για να διαλεξει ποιος καπιταλιστης θα κατσει στον σβερκο μας. Πραγματικα φασιστικα ταγματα εφοδου με αριστερη προβια.Αλωστε ταιριαζουνε στον Αντικομμουνισμο. 751 μισθος αν δεν καταργηθουνε ολοι η αντεργατικοι νομοι δεν μπορει να υπαρξει. Το μονο πουθα γινει ειναι οποιος εχει παραπανω μισθο να πεσει και αυτος. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Μάζες υπέρ της κυβερνησης=ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!

      Διαγραφή
    2. @TRASH

      ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΧΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΟΧΙ

      ΤΟ ΤΡΕΧΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

      TELEIAS ( OXI GLETSOS)

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.