Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Παρατηρητήριο αριστερού προεκλογικού οχετού

Αναφερόμενο σε συνέντευξη του ΓΓ του ΚΚΕ στην σημερινή real news, το γνωστό και μη εξερεταίο "αριστερό" ΜΑΟ.gr,  μας μεταφέρει το παρακάτω (κουστσουρεμένο κατά το δοκούν) απόσπασμα της:
Σε ερώτηση για τις συμμαχίες και τα ανοίγματα ενόψει εκλογών, η απάντηση (σ.σ. του ΓΓ του ΚΚΕ) ήταν:

«Εργάτες, υπάλληλοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, άνθρωποι που υπηρέτησαν στα σώματα ασφαλείας, στις ένοπλες δυνάμεις, φοιτητές, σπουδαστές. Μέλη, φίλοι του ΚΚΕ, άνθρωποι που συνεργάζονται σήμερα μαζί του και πριν μπορεί να ήταν στο ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και συναντήθηκαν μαζί μας στον κοινό αγώνα για το καλό του τόπου».
Ο τίτλος του άρθρου που αναφέρεται στα παραπάνω:

και ο σχολιασμός:
"Αυτό θα πει αμφίπλευρη διεύρυνση, όπως έλεγαν κάποτε.
Περιμένουμε ονόματα!"
Εμείς απλά καταγράφουμε τους αλητήριους που αύριο θα μας καλούν σε "ενότητα"...

8 σχόλια:

  1. Το ΜΑΟ έχει σχολιασμό.
    -Κράχτε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από το όποιο δικό μας κράξιμο, πρέπει να τους αναλάβει και το Κόμμα μέσω 902.gr, αυτή τη φορά δεν έχουμε 2012...
    Κανένα ελαφρυντικό στους ρουφιάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο,τι αηδιαστκοτερο και πιο εμετικό έχει γραφτεί τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του Λαουτάρη πρέπει να είναι γιατί παρότι ανυπόγραφο, απαντάει ο ίδιος στο πρώτο σχόλιο που "την λέει" για το κείμενο.

      Διαγραφή
  4. Στο ΜΑΟ.gr υποτίθεται πως είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Περιμένουν και ονόματα» οι ασφαλίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και φυσικά αυτή η φούσκα δεν τίποτε περισσότερο παρά ένας πανικόβλητος αντιπερισπασμός προκειμένου να φύγει η κουβέντα από αυτά που έγιναν εδώ:
    http://www.iefimerida.gr/news/185338/epanastatisan-oi-aploi-synedroi-gia-ta-psifodeltia-toy-syriza

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.