Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

-Run Trotsky run!

Το "run Trotsky run" είναι μια ακόμη προσφορά του fadomduck2 για τις ελεύθερες ώρες σας.
Για όσους το είχατε επιθυμήσει από την εποχή του "Οδονητή", το βρήκαμε και σας το ξαναπροσφέρουμε.

Για τους νέους παίκτες τώρα:
Στόχος του παιχνιδιού είναι να βγάλετε τον Τρότσκι από τον λαβύρινθο, χωρίς να ακουμπήσει στις άκρες του, οπότε και σας συλλαμβάνει (αμφότερους) η ΓΠΥ.

Προσοχή!

Σύρετε το κεφάλι του Τρότσκι χωρίς να κλικάρετε πρώτα, γιατί το κλικ θα έχει και πάλι ως αποτέλεσμα την σύλληψη, τόσο την δική σας όσο και του Λέοντα, που αποτελεί βέβαια καθόλου παραδόξως, και το πιο απολαυστικό σημείο του παιχνιδιού.

Καλή διασκέδαση...
για μεγαλύτερη οθόνη παίξτε από εδώ; View on ShareSWF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.