Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Απεργία πείνας a la carte!

Aυτός τουλάχιστον ήταν ο τίτλος που έβαλε στην είδηση σχετικά με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, το σάιτ του δαιμόνιου ρεπόρτερ Βαξεβάνη, πριν πάρουν χαμπάρι πως μιλάει για δικό τους και την κατεβάσουν κακήν-κακώς.

Εμείς πάντως ψάξαμε λίγο ακόμη, και την βρήκαμε (την είδηση ντε) και από αλλού, με τίτλο "Άφησε την απεργία πείνας και πήγε για καφέ!", και μάλιστα και με ...φωτορεπορτάζ:


Σε καφέ στην πλατεία Συντάγματος εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος έχει ανακοινώσει πως πραγματοποιεί απεργία πείνας μαζί με τους σύρους πρόσφυγες που παραμένουν απέναντι από τη Βουλή από τις 19 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, το μενού του, εκτός από καφέ, φαίνεται πως περιλαμβάνει επίσης… παξιμάδια και μπισκότα.

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα, ο κ. Μιχελογιαννάκης εγκατέλειψε τον χώρο όπου έχουν κατασκηνώσει οι διαδηλωτές, ενοχλημένος από τις πιέσεις δημοσιογράφων να κάνει δηλώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς.
Πηγή: tsantiri.gr

7 σχόλια:

  1. Κάτι τέτοια με κάνουν αναρχικό στο θυμικό: Αν είχαν ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ οι "αλληλέγγυοι" στο Ρωμανό που νταλαβερίζονται με τον κ. Μιχελογιαννάκη, ο κύριος αυτός θα ήταν γιαουρτωμένος από πάνω μέχρι κάτω. Αν...

    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @gdmn1973:
      Στο θυμικό όλοι αναρχικοί είμαστε.
      Απλά εμείς πριν πράξουμε, φροντίζουμε να βάλουμε στην παγωνιέρα το κεφάλι μας...

      Διαγραφή
    2. Και μιας και μιλάτε για αναρχικούς, δες τε εξοπλισμό και (αεροπορικές) δυνάμεις που έχουν!

      https://www.youtube.com/watch?v=1MbaZzCxhAY&app=desktop

      ΑΛΗΣ

      Διαγραφή
  2. Εν τω μεταξύ, άλλαξαν πάλι τα αιτήματα της απεργίας πείνας α λα καρτ. Σήμερα, τρίτη μέρα, τα αιτήματα είναι:

    "την απεργία πείνας δεν την κάνω μόνο για τους πολιτικούς πρόσφυγες, την κάνω και για την ευθυνοφοβία των Υπουργείων"

    http://drashstowraiokastro.blogspot.gr/2014/12/blog-post_8.html#more

    Ο Ρωμανός άουτ σήμερα, μόνο χθες ήταν ιν, ιν η ευθυνοφοβία τώρα.

    http://leninreloaded.blogspot.com/2014/12/2.html?showComment=1418046234314#c4455370097032881423

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το βιογραφικό του γίγαντα:

    Από την 11ην Ιανουαρίου 2011 ως πρώτος επιλαχών Βουλευτής Πα.Σο.Κ. στις εκλογές του 2009, έλαβε θέση στο Ελληνικό κοινοβούλιο, ως Βουλευτής Πα.Σο.Κ. Ηρακλείου Κρήτης.
    [...]
    Στις τελευταίες νομαρχιακές εκλογές του 2006, οι πολίτες του Ηρακλείου τον εξέλεξαν στη δεύτερη θέση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηρακλείου με περίπου 17.000 ψήφους.
    Στο τελευταίο συνέδριο του Πα.Σο.Κ. επανεκλέχτηκε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου.
    Στις Εθνικές εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής του Πα.Σο.Κ. στο νομό Ηρακλείου Κρήτης και τον τίμησαν με την ψήφο τους περίπου 28.500 ψηφοφόροι.
    Διετέλεσε βουλευτής με το Πα.Σο.Κ. από την 11η Ιανουαρίου 2011 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2012, οπότε και καταψήφισε το Μνημόνιο ΙΙ, με αποτέλεσμα την διαγραφή του από την Κ.Ο. Πα.Σο.Κ.
    Έκτοτε, μαζί με άλλους τρεις Ανεξάρτητους Βουλευτές, δημιούργησαν την Κίνηση Ανεξάρτητων Βουλευτών και συνεργάζονται με το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη.
    Στις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαίου 2012, καθώς και στις Εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, οι ψηφοφόροι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου τον τίμησαν με την ψήφο τους, με αποτέλεσμα να εκλεχθεί εκ νέου Βουλευτής Ηρακλείου με την Δημοκρατική Αριστερά, καταλαμβάνοντας πανελλαδικά την πρώτη θέση σε ψήφους για το κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ.
    Εν συνεχεία και συνεκτιμώντας το μη σεβασμό της ΔΗΜ.ΑΡ. στο πρόγραμμα με το οποίο εκλέχθηκε, το μη σεβασμό της στην Προγραμματική Συμφωνία αλλά και την ελλιπή διαπραγμάτευση της για τα δίκαια αιτήματα του Ελληνικού λαού επέλεξε να μην ανήκει πλέον στην Κ.Ο. της ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά να παραμείνει ως Ανεξάρτητος Βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
    Στις 24 Ιουνίου 2013 και μετά από πολύμηνη και άριστη συνεργασία με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. , ο πρόεδρός της, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την επίσημη ένταξη του Γιάννη Μιχελογιαννάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

    http://www.michelogiannakis.gr/viografiko-simioma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτά που γίνονται δαμέ, δεν μου ειναι και πολυ δύσκολο να πιστέψω αυτά που λένε για τη ΒΚ. Ειναι στην άλλη ακρη της γης... έχουν και αυτο το "περίεργο" σχήμα τα μάτια τους... Κτ τέτοιο δεν κάνουνε και με την ΕΣΣΔ και τον Στάλιν, για να βγάλουν λάδι τον Χιτλερ και τους Ναζί;

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν-υπάρχουν-λέμε, οι άνθρωποι...

    Μιχελογιαννάκης: Για τις καθαρίστριες σήμερα η απεργία πείνας/ΣΥΡΙΖΑ: Μπράβο στην κυβέρνηση Σαμαρά

    http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/12/blog-post_93.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.