Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Η βουλευτής που παίρνει το λεωφορείο.


Αθήνα

Πολλοί βουλευτές κυκλοφορούν με συνοδεία, οι περισσότεροι με ΙΧ και ενίοτε με οδηγό. Όχι όμως η Ελένη Γερασιμίδου...

Στη φωτογραφία, που δημοσιεύεται στη στήλη του Αντώνη Γκιόκα στα instaNEA, μπορείτε να διακρίνετε τη γνωστή ηθοποιό και βουλευτή του ΚΚΕ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Κατευθύνθηκε στη στάση ακριβώς έξω από τη Βουλή και περίμενε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της.

Είναι γνωστό πως οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν χρησιμοποιούν τα βουλευτικά προνόμια. Αλλο όμως να στο λένε, άλλο να το βλέπεις...
Πηγή: in.gr

1 σχόλιο:

  1. Ακόμη και αυτήν την είδηση επιχείρησαν να αξιοποιήσουν διάφορα αστικά ΜΜΕ. Σε ποια κατεύθυνση; Της πλήρους αποσιώπησης των θέσεων και της δράσης του ΚΚΕ. Και της προβολής της (ορθότατης) επιλογής μίας βουλευτή.
    Αυτή η κατεύθυνση εμπεριέχει έναν καλά επεξεργασμένο σχεδιασμό. Γνωστό στα επιτελεία της αστικής δημοσιογραφίας. Και με σημαντικά - δυστυχώς - αποτελέσματα. Στο πλαίσιο αυτό, οι δυνάμεις του ΚΚΕ εμφανίζονται σαν "παρωχημένες", "αδρανείς", "αμέτοχες" στις κοινωνικοπολιτικές διεργασίες. Με "μία", ίσως, "προσφορά": την κομμουνιστική στάση και τον αντίστοιχο τρόπο συμπεριφοράς των στελεχών, μελών και φίλων του Κόμματος. Αλλά και αυτή η στάση παρουσιάζεται διαστρεβλωμένα. Συγχέεται, σκόπιμα, με μία αφόρητη ηθικολογία αστικής προέλευσης.
    Ταυτοχρόνως, η - και σε αυτό το ζήτημα - απολύτως ανεύθυνη και τυχοδιωκτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, να εμφανίζεται, δηλαδή, σαν δήθεν "δύναμη της Αριστεράς", παρέχει μία καλή αφορμή για τις πλέον αντιδραστικές δυνάμεις. Αφορμή για την πλήρη επαναφορά και αναβίωση της εμετικής, χυδαίας και πρωτόγονης αντικομμουνιστικής προπαγάνδας. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν θα περιορίζεται, πλέον, σε επίπεδο λεκτικών αντιπαραθέσεων. Ή έστω, στην άσκηση φυσικής βίας από ολιγάριθμες ομάδες φασιστοειδών.

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.