Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πούτιν καλεί το Κιμ Γιονγκ Ουν στη Ρωσία

O Ρώσος πρόεδρος με τον αείμνηστο Κιμ Γιονγκ Ιλ,
στην Πιονγιάνγκ, τον Απρίλη του 2000 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προσκάλεσε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν να επισκεφθεί τη Μόσχα τον ερχόμενο Μάιο για να μετάσχει στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια από τη νίκη των Σοβιετικών επί της ναζιστικής Γερμανίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Βορειοκορεάτη ηγέτη στο εξωτερικό από το 2011, όταν ανέλαβε την εξουσία. Ο προσωπικός απεσταλμένος του βρέθηκε στη Μόσχα τον περασμένο μήνα στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλουν οι δύο χώρες για τη βελτίωση των σχέσεών τους.

"Ναι, έχει σταλεί πρόσκληση", είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφστο πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Η Ρωσία γιορτάζει τη νίκη της ΕΣΣΔ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στις 9 Μαΐου.
Πηγή: Nooz

2 σχόλια:

  1. Πάντως, συνιστά ενδιαφέρουσα εξέλιξη το γεγονός ότι για την ικανοποίηση των συμφερόντων ενός μονοπωλιακού ομίλου (της SONY), ο πρόεδρος των ΗΠΑ απειλεί με τρόπο άμεσο (και για πολλοστή φορά) την εδαφική ακεραιότητα της ΛΔ της Κορέας.
    Εκπρόσωπος του Υπ. Εξωτερικών της ΛΔ της Κορέας - με επίσημη τοποθέτηση - δήλωσε πως το κορεατικό κράτος δεν προέβη σε καμιά ενέργεια υπονόμευσης της κινηματογραφικής προβολής της εν λόγω "ταινίας".
    Τόσο το πλέον πρόσφατο συμβάν όσο και η ιδιαίτερη πυκνότητα των "νέων από τη Β. Κορέα" στα αστικά ΜΜΕ, επιβάλλουν στο λαό της ΛΔ της Κορέας (τουλάχιστον) επαγρύπνηση.

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφηνουμε στην παντα τους λογους που ο Πουτιν εκανε την κινηση και παμε στην ουσια. Πολυ καλη ευκαιρια για την εκμεταλευση των ενδοκαπιταλισικων διαφορων απο τους Κορεατες συντροφους. Επισης απο ιστορικης αποψης ειναι μεγαλη επαιτιος η 9η μαη και για τους Κορεατες. Ανοιξε ο δρομος 3 μηνες μετα να απελευθερωσουνε το κομματι αυτο της χωρας τους μαζι με τον Κοκκινο στρατο και να οικοδομησουνε σοσιαλισμο που μεχρι σημερα στεκει θαυμασια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.