Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Διαθέσιμη η επίσημη εμφάνιση του Π. Λαφαζάνη στις μπουτίκ του ΣΥΡΙΖΑ

Διαθέσιμη είναι από σήμερα στις μπουτίκ του ΣΥΡΙΖΑ η επίσημη εμφάνιση του ηγετικού στελέχους και επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη, η οποία αναμένεται να γίνει ανάρπαστη από τους φίλους, τα μέλη και τους οπαδούς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η βασική στολή αποτελείται από το κλασικό μαύρο-ανθρακί κοστούμι του βουλευτή και το γαλάζιο πουκάμισο χωρίς γραβάτα, ενώ συνοδεύεται από τα γνωστά λεπτά γυαλιά του και το χαρακτηριστικό λευκό, αποσπώμενο γένι του. Εκτός αυτής, όπως ανακοίνωσε το τμήμα Μάρκετινγκ του κόμματος της Αριστεράς, σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει και η εκτός έδρας εμφάνιση του κ. Λαφαζάνη, η οποία περιλαμβάνει κοστούμι ελαφρώς ανοιχτότερου ανθρακί χρώματος και γκρίζο πουλόβερ πάνω από το πουκάμισο, ενώ διαθέσιμα είναι και διάφορα συνοδευτικά αξεσουάρ όπως κονκάρδες με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, μπαλώματα για τους αγκώνες και γυαλιά ηλίου, τα οποία όμως θα πωλούνται ξεχωριστά.

«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα διατίθεται σε πολύ φιλικές τιμές η επίσημη εμφάνιση του αγαπητού σε όλους μας Παναγιώτη Λαφαζάνη» αναφέρει κατά λέξη η ανακοίνωση. «Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από τα πολυάριθμα αιτήματα μελών και φίλων του κόμματός μας, τα οποία ήθελαν διακαώς να έχουν στην κατοχή τους την επίσημη στολή του ιστορικού στελέχους της ελληνικής Αριστεράς» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Η εκτός έδρας εμφάνιση του Π.Λαφαζάνη
Όπως μεταφέρουν πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στα ενδότερα της Κουμουνδούρου, η σχετική πρόταση του τμήματος Μάρκετινγκ έχει διατυπωθεί τουλάχιστον από τον περασμένο Μάιο όμως είχε «σκαλώσει» στον δισταγμό του ίδιου του κ. Λαφαζάνη, ο οποίος δεν αισθανόταν έτοιμος για μια τέτοια κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που τελικά τον έκανε να αλλάξει γνώμη ήταν η διαβεβαίωση ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις τις εμφάνισης θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει Κυβέρνηση και ως εκ τούτου θα συνεισφέρουν σημαντικά στην οριστική απεμπλοκή της χώρας μας από τα μνημόνια.

Τέλος, κύκλοι του κόμματος σημειώνουν σε ιδιωτικές συζητήσεις πως ανάλογα με την πορεία των πωλήσεων πρόκειται να διαθέσουν επίσημες στολές και για τα υπόλοιπα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με την μεγαλύτερη πρόκληση για το τμήμα Μάρκετινγκ να εντοπίζεται στη δημιουργία μάσκας του Δημήτρη Στρατούλη καθώς η πλαστικότητα των εκφράσεων του προσώπου του κρίνεται ως ιδιαιτέρως απαιτητική για να αποτυπωθεί σε πλαστικό.

Πηγή: Το κουλούρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.