Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Υπόθεση Χαϊκάλη: Η κωμωδία ολοκληρώθηκε


[...]

Ο κ. Αποστολόπουλος κατέθεσε ότι το οπτικοακουστικό υλικό ήταν μονταρισμένο, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι οι πρώτες νύξεις για χρήματα είχαν γίνει από τον κ. Χαϊκάλη κι εκείνος πήρε πρωτοβουλία να τον προσεγγίσει για να τον καταγγείλει, θέλοντας να καταδείξει ότι ο βουλευτής ήταν ηθικά ευάλωτος και ανέντιμος.

[...]
Πηγή: Ναυτεμπορική
Σχόλιο:
Εάν υποψιαστώ πως η Ραχήλ έχει δίκιο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.