Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Περίεργο τετ-α-τετ σε... χαμηλούς τόνους!

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Κουκούτσης της Χρυσής Αυγής είχαν μια μεγάλη συνομιλία, σε χαμηλούς τόνους.

Μπορεί να ήταν άγνωστο το τι συζητούσαν οι δυο άνδρες, αλλά αυτό που ήταν ολοφάνερο ήταν πως αδιαφορούσαν για τα «μάτια» που τους κοιτούσαν έκπληκτα, καθώς η συνομιλία αυτή γεννούσε ερωτήματα.
Πηγή: Axiaplus
Εμείς υπενθυμίζουμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.