Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Τατσό: "Η θεία Λένα πέθανε"!

Το πουλέν του μπλογκ ξαναχτυπάει με δηλώσεις στο facebook:

Μέσω facebook γνωστοποίησε την αντίδρασή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τσατσόπουλος, μετά το διάγγελμα Σαμαρά και την απάντηση Τσίπρα. Ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αλλάξει την ψήφο του και να ψηφίσει Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο δεν αλλάζει η θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου έχει τίτλο «Η θεία Λένα πέθανε» και ο ανεξάρτητος βουλευτής παρατηρεί πως ο πρωθυπουργός «έκανε ένα βήμα προς την εθνική συνεννόηση», ενώ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει «σταθερός στον λαϊκιστικό του μαξιμαλισμό».

«Αλέξη, ώρα να μεγαλώσεις», καταλήγει ο Πέτρος Τατσόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.