Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η μαϊμού του μήνα


-Μα καλά, τόσο πολύ ξέμειναν από ιδέες;

Ολόκληρη την ανώνυμη μαϊμουδιά μπορείτε να την βρείτε εδώ, και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για την αξιοπιστία της.

Όλως τυχαίως, η συγκεκριμένη ανώνυμη ηλεκτρονική επιστολή στάλθηκε στο "βαθύ κόκκινο", μόλις δύο ώρες μετά την αναδημοσίευση της καταγγελίας της ΑΚ Κομοτηνής για σχέσεις των τοπικών ΣΥΡΙΖΑίων με την ΧΑ., και το ανάλογο απολογητικό (παρότι ουδείς σχολιαστής ζήτησε κάποια "απολογία" όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας) σχόλιο από την συντακτική ομάδα του "βαθύ κόκκινο":


29 Νοεμβρίου 2014 - 4:38 π.μ.
Αργότερα θα κάνουμε ανάρτηση το μαιηλ που μας έστειλε οπαδός ή μέλος του Σύριζα και μας κατηγορεί ότι γίναμε δεκανίκι του ΚΚΕ.

Δεν είναι δικό μας πρόβλημα αν κάποιοι ενοχλούνται που δημοσιεύουμε μηνύματα που μας έρχονται στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο


Τα συμπεράσματα, όπως προείπαμε, δικά σας...


3 σχόλια:

  1. Χα χα χα πανικός στα γενικά επιτελεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, μόνο χειρότεροι μπορούν να γίνονται όσο περνάει ο καιρός...αλλά πολλή φτώχεια ρε παιδί μου.

    Ειμαι40χρονωναλλάεδωκαι60χρόνιαείμαιαπογοητευμένοςαποτοΚΚΕκαιτηνηγεσίατουόλομετοΣΥΡΙΖΑταβάζειείναιδεκανίκιτηςκυβέρνησηςκαιδεθέλειτηνανατροπήεμείςθέλουμετηνενότητααλλάβρίσκουμεπόρτεςκαικουρτίνεςκλειστέςτινακάνουμε.

    Μιλάμε για πολλή φτώχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει αυτή η ανάρτηση ...

    Δεν παρακολουθώ (καθόλου) αυτό το ... "Βαθύ Κόκκινο", και τώρα ... διαπιστών ότι και πολύ καλά κάνω !

    Χα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.