Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τόσο απλά...

Διαβάζουμε από τις σημερινές ειδήσεις στο όργανο των πρώην οπορτουνιστών και νυν λυσσασμένων σκύλων του ιμπεριαλισμού και της αστικής τάξης:
Έπεσε η σελίδα "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" στο Facebook, η οποία λειτουργούσε ως κέντρο επικοινωνίας, συντονισμού των κινητοποιήσεων και πληροφόρησης των μαθητών που συμμετέχουν στις καταλήψεις σχολείων, σε όλη την Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη. 
"Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου επικοινώνησα με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και με τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη και τους είπα ότι αν είναι μαθητική η σελίδα στο facebook έχει καλώς, είναι η χρησιμοποίηση της τεχνολογίας από μαθητές. Αν, όμως, είναι ένας άνθρωπος μίας άλλης ηλικίας που θέλει να καθορίσει την λειτουργία των σχολείων τότε υπάρχει πρόβλημα. Ζήτησα το σχετικό έλεγχο. Αυτό έγινε προς τον κ. Σφακιανάκη χθες το βράδυ και μετά την συζήτηση που είχαμε, σήμερα το πρωί προς την κα Κοτζαμάνη", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας.
Να θυμηθούμε τώρα και ποιοί ακριβώς ήταν οι καραγκιόζηδες που ισχυρίζονταν (τι ισχυρίζονταν δηλαδή, μας είχαν πρήξει) πως "οι επαναστάσεις σήμερα γίνονται μέσω ...facebook"

1 σχόλιο:

  1. Για να θυμηθούμε λίγο, ποιος ήταν αυτός ο παρασκηνιακός ηγέτης ονόματι Ουαέλ Γόνιμ, που συγκίνησε να πλήθη προκειμένου να ''ξεσηκωθούν αυθόρμητα'':

    http://www.tovima.gr/world/article/?aid=381865

    Stevie O.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.