Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Απεργία 27/11: Μάχη για να μην λείψει κανείς!

Με στόχο να μη λείψει κανένας εργαζόμενος και άνεργος, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ συνεχίζουν να δίνουν μέχρι την τελευταία ώρα τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας, με Γενικές Συνελεύσεις στα σωματεία, εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς. Στο επίκεντρο της συζήτησης μπαίνει η ανάγκη να μη βρεθούν οι εργαζόμενοι απροετοίμαστοι μπροστά στο νέο κύμα της επίθεσης, να μη χαμηλώσουν τον πήχη των διεκδικήσεών τους, να μην αρκεστούν στη ζωή με τα ψίχουλα, όπως αξιώνουν κυβέρνηση και εργοδοσία. Να κάνουν ένα ακόμα βήμα οργάνωσης του αγώνα τους, δίνοντας το «παρών» στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11 π.μ. στην Ομόνοια και στη Θεσσαλονίκη στις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) σήμερα, στις 8 π.μ., για την εγκληματική έλλειψη προσωπικού, και συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 27 Νοέμβρη, απαντούν οι εργαζόμενοι του «Ευαγγελισμού» στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Σήμερα, στις 6.30 μ.μ., θα γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση τηςΕνωσης Λογιστών Αττικής, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1).

Τους εργαζόμενους του κλάδου των Εμφιαλωμένων Ποτών καλεί η ΠΟΕΕΠ να συμμετάσχουν στην απεργία και τις συγκεντρώσεις.«Συμμετέχουμε στην απεργία, υπερασπίζουμε την αξιοπρέπειά μας και το μέλλον των οικογενειών μας!», σημειώνει στο κάλεσμά της και επισημαίνει ότι συνεχίζει τον αγώνα της για να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της «Coca - Cola» στη Θεσσαλονίκη.

Να κλείσουν τα καταστήματά τους και να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση καλεί τους αυτοαπασχολούμενους ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας.

Πικετοφορία - κάλεσμα στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 27 Νοέμβρη έκανε η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, στην κεντρική αγορά και τις γειτονιές, μοιράζοντας το κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής και την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Με εξορμήσεις, περιοδείες και πικετοφορίες δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας οι Λαϊκές Επιτροπές της Θεσσαλονίκης. Η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς σήμερα, Τρίτη, προγραμματίζει εξορμήσεις στις 9 π.μ. στον ΟΑΕΔ, στις 11 π.μ. στα κεντρικά του ΙΚΑ στην Αριστοτέλους και στις 6.30 μ.μ. στον πεζόδρομο της Κομνηνών στην Καλαμαριά. Επίσης σήμερα, Τρίτη, οι Λαϊκές Επιτροπές που δρουνστις Βορειοδυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν πικετοφορίες, στις 7 μ.μ. σε Αμπελόκηπους - Μενεμένη, Εύοσμο, Κορδελιό, Πολίχνη, Σταυρούπολη, Συκιές και Νεάπολη.

Η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ σήμερα, Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., οργανώνει πικετοφορία στα Ζαρουχλέικα, με αφετηρία τη διασταύρωση Ευβοίας και Ανθείας.

Πικετοφορία οργανώνει σήμερα, Τρίτη, και η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Σημηριώτη.
Πηγή: Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.