Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

 Η ομιλία του Γιώργου Μαρίνου στη 16η Διεθνή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων στον Ισημερινό

Από την έναρξη της 16ης Διεθνούς Συνάντησης
Στην ομιλία του κατά την 16η Διεθνή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων που πραγματοποιείται στον Ισημερινό, ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε:

Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,

Ευχαριστούμε το ΚΚ Ισημερινού που φιλοξενεί την 16η Διεθνή Συνάντηση και χαιρετίζουμε τα ΚΚ που συμμετέχουν.

Εκφράζουμε τη διεθνιστική μας αλληλεγγύη στο λαό του Ισημερινού, στους λαούς της Λατινικής Αμερικής, στους κομμουνιστές και τα λαϊκά κινήματα που βρίσκονται αντιμέτωποι με την κρατική καταστολή, τις αντικομμουνιστικές επιθέσεις και διώξεις.

Διατρανώνουμε τη θέληση μας να εντείνουμε τις προσπάθειες για την απελευθέρωση των τριών κουβανών αγωνιστών που παραμένουν ακόμη φυλακισμένοι στις ΗΠΑ.

Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,

Οι ίδιες οι εξελίξεις τονίζουν ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία σε pdf:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.