Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Στάλιν, ο Μπένι και ο Κουρής

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την εισαγγελική έρευνα για το θέμα, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για «σταλινική μέθοδο προληπτικής συκοφάντησης».

O όρος "σταλινισμός" έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα για περιγράψει πολλά άσχετα και ετερόκλητα πράγματα, της πολιτικής σκέψης του Ι.Β.Στάλιν, εξαιρούμενης συνήθως από αυτά.

Σε αυτά δεν περιλαμβάνεται (περιέργως;) η συκοφαντία μέχρι τώρα. 
Εάν ψάχνετε πολιτικό όρο για αυτήν, υπάρχει και λέγεται "Αυριανισμός" κύριε Μπένι μας.
Και αν κάνετε πως δεν θυμάστε για τι ακριβώς μιλάω, θα σας θυμίσω εγώ κύριε Μπένι μας:

5 σχόλια:

  1. Είδες δε πάνε χαμένα τα γραπτά του Καρτερού, Θανάση συνέχισε ρε εμπνέεις λέμε.

    Decadent

    ΥΓ Αφιερωμένο
    http://www.youtube.com/watch?v=dVG-4Klw6mY&feature=youtu.be&t=2m9s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο παει ακουγονται και θα ακουγονται περισσοτερες αντικομουνιστικες κορωνες απο "ριζοσπαστες" αριστερους, φαινεται οι συριζαιοι καιγονται για πολωση και ψηφους, ξερογλυφονται για ουφιτισια και εξουσια.

    υγ. Απορω με το φαουλ που εκανε η αγαπημενη ελληνοφρενεια σημερα και καλεσε τον γνωστο προβοκατορα πανουση. γιατι να δωσεις βημα σε λασπολογους και αναρχοφασιστες; Δεν αντεξα να ακουσω ολες τις βλακειες του http://ellinofreneiafm.gr/sound.php?id=7179

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στράκες κάνει ο Στάλιν τελευταία!
    Σε ένα τριήμερο, Πάγκαλος, Μπένι και Καρτερός!

    -Ρε μπας και έχει βγει κανένα γκάλοπ που δεν το ξέρουμε; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @trash
      ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουνα και εγώ! Λες, σκέφτηκα, κάποια ποσοστά (που επίτηδες δεν είναι ακόμα γνωστά) να τους τρομάζουν και να έχουν βγει στη γύρα οι true και αντικομμουνιστές να προλάβουν καταστάσεις;

      - η 1 Νοεμβριου ισως είναι καταλυτική ημερομηνία για πολλές ανατροπές...

      @ γιάννης ν
      την άκουσα και εγώ σήμερα την εκπομπή και παραξενεύτηκα. Και ο Αδωνης είχε πάει καλεσμένος καποτε, αλλα τόσο μισος δεν είχε βγάλει για το κόμμα. Πολυ αμηχανία και από τους παρουσιαστές, δεν πιστευαν αυτα που ακουγαν. γ.γ.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.