Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Το '81 ως φάρσα

"...ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ προς την αυτοδυναμία μοιάζει να είναι ακόμα μακρύς. Και αυτό γιατί με τα σημερινά δεδομένα η αυτοδυναμία προϋποθέτει τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω:

Την περαιτέρω συμπίεση των δυνάμεων της Αριστεράς και ιδίως του ΚΚΕ.
[...]
Η εκλογική βάση του ΚΚΕ έχει έναν σκληρό πυρήνα που δύσκολα θα αλλαξοπιστήσει, ειδικά όσο ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε κυβερνητική τροχιά, υφιστάμενος κριτική περί ενσωμάτωσης. ..."
Πηγή: Εποχή
Απ’ τα κεντρικά γραφεία του Σύριζα, συντρόφισσα εκπαιδευτικός δέχτηκε πρόταση να αποσπαστεί απ’ την εργασία της και να στελεχώσει το τμήμα παιδείας του Σύριζα. Αυτό πιθανόν δεν θα είχε καν λόγο αναφοράς αν στο συγκεκριμένο άτομο που απευθύνθηκε η πρόσκληση δεν ήταν μέλος των «Παρεμβάσεων», γνωστή αγωνίστρια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς –πρόσκειται στον χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χωρίς να είναι οργανωμένη σ’ αυτή την συλλογικότητα.

Δεν μας φαίνεται λογικό το κόμμα της Κουμουνδούρου να μην έχει κομματικά μέλη για να στελεχώσει θεματικές του επιτροπές και να απευθύνεται σε αγωνίστριες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, προσφέροντας ουσιαστικά μια θέση αργομισθίας.
Πηγή: Βαθύ κόκκινο 
Χωρίς άλλα δικά μας σχόλια, πέραν της παρουσίασης του πρωτότυπου και του κακέκτυπου, στα δύο επόμενα βίντεο:Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.