Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα με τον Πρέσβη του Ιράν

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης  Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες), Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη, στην έδρα του Κόμματος, με τον Πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν κ. Μπεχνάμ Μπεχρούζ.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή, η κατάσταση στο Ιράκ και την Ουκρανία, εκφράστηκε η αλληλεγγύη των δύο πλευρών στο δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού ενάντια στην κατοχή και τις εγκληματικές επιθέσεις του Ισραήλ.

Ο ΓΓ της ΚΕ αναφέρθηκε στις θέσεις του ΚΚΕ κατά της εμπλοκής της ελληνικής κυβέρνησης στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και εξέφρασε την αντίθεση του Κόμματος στα οικονομικά - πολιτικά μέτρα σε βάρος του Ιράν.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ένταση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας, την όξυνση των αντιθέσεων και ανταγωνισμών στο ιμπεριαλιστικό σύστημα, σημείωσε ιδιαίτερα τις συνέπειες στην περιοχή μας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καυτηρίασε το ρόλο των ΗΠΑ και της ΕΕ στη στήριξη και τον εξοπλισμό των δυνάμεων που συγκροτούν το «Ισλαμικό κράτος», τις επεμβάσεις και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών στο Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη.

Έδωσε έμφαση στην αναγκαιότητα συγκρότησης μετώπου πάλης των λαών για την αντιμετώπιση της επικίνδυνης κατάστασης που θυμίζει μπαρουταποθήκη.
Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.