Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Oups!-Fail again!

Το πρωτότυπο εδώ

Χίλαρι Κλίντον: «Οι ΗΠΑ χρειάζονται μία Μέρκελ!»


Το παράδειγμα της Γερμανίας δήλωσε σε γερμανικό περιοδικό, η Χίλαρι Κλίντον, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να ακολουθήσουν, όπου η Άνγκελα Μέρκελ είναι καγκελάριος, προσθέτοντας ότι πρέπει να αποκτήσουν επικεφαλής μια γυναίκα.

Η Κλίντον δεν προχώρησε ωστόσο μέχρι να πει ότι η εν λόγω γυναίκα θα πρέπει να είναι η ίδια, …απλά το άφησε να εννοηθεί. «Είμαστε πολύ πίσω από εσάς στη Γερμανία σ' αυτό», είπε η πρώην υπουργός Εξωτερικών προς το περιοδικό "Stern", σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος του περιοδικού την Τετάρτη.


«Φυσικά θέλω οι ΗΠΑ να αποκτήσουν κι αυτές σύντομα μια γυναίκα ηγέτη και θα κάνω ό,τι μπορώ για να συμβεί αυτό, αν και δεν ξέρω ακόμη αν θα είμαι εγώ», δήλωσε. Η Κλίντον, πρώην γερουσιαστής και η σύζυγος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, αναμένεται ευρέως ότι θα είναι υποψήφια το 2016 για το Λευκό Οίκο.

Επίσης σημείωσε ότι καταλαβαίνει το θυμό της Γερμανίας σχετικά με τις αποκαλύψεις ότι η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ υπέκλεπτε το κινητό τηλέφωνο της Μέρκελ στο πλαίσιο εκτεταμένων παρακολουθήσεων των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη Γερμανία, στενή σύμμαχο της Αμερικής.

«Θα ήμουν τόσο οργισμένη όσο είναι οι Γερμανοί. Θα απαιτούσα ο φίλος και σύμμαχός μου να σταματήσει αμέσως τις υποκλοπές», είπε η Κλίντον, προσθέτοντας πάντως ότι μια «συμφωνία μη κατασκοπείας» την οποία ζητούν ορισμένοι Γερμανοί πολιτικοί δεν συνιστά πρακτική επιλογή. «Δεν θα ήταν αρκετά ευέλικτη», είπε στο "Stern". «Δεν πιστεύω πως μια γραπτή συνθήκη είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνουμε και δεν θα έπρεπε εξαρχής να είναι απαραίτητη», τόνισε η Κλίντον.
__________
Βλέπε ακόμη προεκλογική καμπάνια ΣΥΡΙΖΑ:

• Μια Ευρώπη με Πραγματική Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη – ενάντια στην αυτοκαταστροφική Ευρώπη του Μερκελισμού, των Τραπεζών, των Μνημονίων και της Τρόικας.

Ακόμη:

3 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ξεφτίλα του, ταιριάζει εδώ το αγγλικό ρητό : beating a dead horse...

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Κώστας:
    Ένα "dead horse" που σκασμένο από αυτοπεποίθηση δηλώνει ανερυθρίαστα πως θα εξαφανίσει τους κομμουνιστές από προσώπου γης:
    http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2588.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, το ότι βρωμάνε σαπίλα δεν θα έπρεπε να μας κάνει να ξεχνάμε πόσο επικίνδυνοι είναι...

      Κώστας

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.